Kako nositi pruge za vrijeme jeseni i zime?

0

Ukoliko želite biti muškarac u trendu, tada bi i ove jeseni i zime trebali nositi neke odjevne predmete na horizontalne pruge. Prednost ovog printa, osim što je trenutno u trendu, je i to što ga možete nositi gotovo na sve. A da budete sigurni da je vaša kombinacija ona koja prolazi pročitajte ovih par odjevnih kombinacija koje preporučamo.

1. Ukoliko želite uklopiti pruge u poslovni stil najbolje je nositi džemper s prugama koji ćete obući preko klasične košulje i kravate.

2. Pruge možete nositi i u casual odjevanju tako da obučete majicu s prugama ispod plavog džempera na kopčanje, i u kombinaciji s klasičnim jeansom.

3. Džemper na pruge i jeans možete savršeno kombinirati i s kaputom u boji pruga. na taj način ćete ostaviti i otmjen i ležeran dojam.

4. Ukoliko želite malo moderniji stil obucite džemper na pruge u kombinaciji s vrećastijim jeansom i beanie kapom na glavi.

5. Ukoliko ste avanturističkiji raspoloženi isprobajte kombinaciju džempera na pruge, svijetlih hlača i jakne potpuno kontrasne boje. Npr. džemper na plave pruge kombinirajte sa crvenom jaknom.

6. Dodajte boje jeseni! Nemojte izabrati klasični džemeper na bijelo plave pruge, već odaberite džemper koji ima i više boja, a neka jedna od njih bude narančasta ili smeđa.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Zašto su MILF pravi izbor za seks

Dosadne su vam vršnjakinje? Evo zašto su starije dame bolji izbor.   SLOBODA U KREVETU MILF iliti kako se naši trude prevoditi Starke, su iskusnije ...