Kako nositi mokasinke?

0

Do prije nekoliko godina mokasinke su bile cipele koje su se nosile u prošlosti i koje smo mogli viđati samo na reprizama starih serija iz 80-tih. Međutim, tada su se odjednom vratile u modu i ukoliko želite pratiti trendove mokasinke bi trebale biti dio vaše garderobe. Mokasinke ne samo da ponovo izgledaju trendi, nego su i izuzetno udobne cipele koje se mogu nositi u jako puno kombinacija, bez obzira odlučili se za ležerniju ili formalniju prigodu.

Ukoliko ste poslovan čovjek koji dane provodi na poslovnim sastancima mokasinke bi mogle biti vaš izbor baš zbog toga što su udobne pa će vam omogućiti da lakše podnosite cjelodnevnu aktivnost. U kombinaciju s finim hlačama, pa čak i s kvalitetnim jeansom, košuljom i sakoom mokasinke će se savršeno uklopiti. Eksperimentirajte s bojama mokasinki, pa ukoliko vam je ostatak outfita relativno monoton, slobodno obucite mokasinke neke jače boje.

Najidealnija kombinacija je ona s ležernijom košuljom i finijim hlačama jer se može nositi baš u svim kombinacijama – od poslovnih, do izlazaka do šetnji. Trenutno je u modi da hlače budu dužine do iznad članka, a na ovaj način će mokasinke posebno doći do izražaja. Remen u boji mokasinki i kvalitetan sat će samo kompletirati izgled.

Iako bi u pravilu trebali izbjegavati kratke hlače, izgled muškarca sa stilom možete izvući i s kvalitetnim kratkim hlačama, ali ovakav izgled bi trebali preferirati samo za šetnje uz more, dok bi za posao i izlaske sa društvom ipak trebali izabrati duge hlače. Ali, ukoliko se odlučite za kombinaciju košulje i kratkih hlača jedini pravi izbor za vašu obuću su mokasinke.

I na kraju, ukoliko želite nešto potpuno opušteno za izlazak na ulicu s prijateljima možete izabrati običnu majicu, jeans ili neke druge hlače i, naravno, mokasinke. Udobnost i ležernost su uvijek išli pod ruku, a s ovom kombinacijom upravo to ćete i dobiti.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments