Kako napraviti začinjenu Nutella toplu čokoladu za muškarce?

0

To što volite toplu čokoladu ne čini vas manje muškarcem. Uostalom, zar postoji netko tko ne voli Nutellu? Naravno da ne postoji, postoje samo oni koji se to srame reći. Međutim, ukoliko vam je neugodno priznati istinu, napravite Nutella toplu čokoladu začinjenu pravim muškim stvarima!

Počnite tako da pomiješate mlijeko i Nutellu te ih miješajte iznad srednje lagane vatre sve dok se Nutella potpuno ne otopi i pomiješa s mlijekom. Smanjite vatru na potpuno laganu, dodajte liker od lješnjaka i brendi te miješajte kako bi se sve dobro integriralo. Kada je sve toplo, samo pazite da nije previše vruće, prelijte u šalicu i uživajte!

Za ovu toplu čokoladu vam nitko ne može reći da nije dovoljno macho, a ukoliko želite stvari još jače začiniti, umjesto brendija ulijte rakiju!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

U k…. i primivitizam!

  Boje li je se Hrvati ženskog tijela? Pitanje možda djeluje apsurdno. Zaobljeni bokovi, bujne grudi, putenost koju su toliki već stoljećima opjevali, uklesali u ...