Kako kombinirati sako i jeans?

0

Zašto nositi sako samo kao dio odijela? Muškarci sa stilom znaju da je sako vrlo iskoristiv modni artikl koji se može nositi u puno različitih kombinacija, a jedna od njih je i kombinacija s jeans hlačama. Ova kombinacija je moderna, urbana, a istovremeno i profinjena. I ne zaboravimo da je idealna za sva godišnja doba.

Za potpuno opušteni stil sako i jeans kombinirajte s bijelom majicom i tenisicama. Tenisice se u posljednje vrijeme koriste u gotovo svim kombinacijama, a vjerujemo da ne trebamo isticati da koristite samo očuvane i čiste tenisice jer bi istrošene i prljave uništile sav trud koji bi uložili u slaganje ostalih dijelova kombinacija.

Ukoliko želite biti malo formalniji umjesto tenisica obujte cipele. Bez obzira koje cipele obukli nećete pogriješiti – mokasinke, derby… Izbjegavajte jedino čizme, a što se tiče boje kombinirajte ih tako da se slažu s bojom sakoa.

Uz sako i jenas odlično se može uklopiti i košulja na kockice ili karirana košulja koju možete kombinirati sa crnim tenisicama. Idealne su košulje u plavim tonovima, ali ukoliko ste hrabriji možete koristiti i jarke boje.

Ukoliko želite kombinirati ležeran i formalan stil obujte košulju, stavite kravati, džepni rupčić a na noge obujte kožne crne tenisice ili mokasinke. Ova kombinacija može odlično proći i u poslovnim, kao i neformalnim prilikama, a ostavit ćete dojam pravog muškarca sa stilom.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments