Kako joj olakšati oralni sex?

0

Muškarci su često sami krivi kada ih djevojke odbiju oralno zadovoljiti

 

Vjerojatno ne postoji muškarac koji ne voli da ga se oralno zadovoljva, ali nažalost djevojke često nisu raspoložene. Međuti, jeste li ikada promislili da ste možda vi razlog njenom odbijanju? Kako stoga poraditi na sebi da i vaša bolja polovica uživa u pružanju oralnog sexa koliko i vi u primanju?

 

ČISTOĆA JE OBAVEZNA

Nažalost, moramo spomenuti higijenu jer dosta muškaraca na to „zaboravi“. Čak i ako ste se to jutro otuširali do popodne, pogotovo u ljetne vrućine, ste se ne samo preznojili nego ste i obavili malu nuždu par puta. A sve to dovodi do neugodnih mirisa.Stoga, ukoliko želite da vaša djevojka uživa u istraživanju jezikom morate biti čisti i mirisni. Najbolje je da se otuširate netom prije sexa, a još bolje da se otuširate zajedno i uživate u mokroj predigri.

 

DOVEDITE SE DOLJE U RED

Dok neke djevojke preferiraju dlake na vašem intimnom području, druge vole da ste uredno obrijani. Skidanje dlaka s intimnog područja će vam olakšati higijenu te neugodni mirisi usred znojenja neće biti niti približno jakog inteziteta ukoliko uzgajate „grmlje“. Većina muškarca se za depilaciju odlučuje baš radi žena, a čak i ako to ne želite napraviti bilo bi dobro da dlake skratite. Sigurno ne želite da vam djevojka svako malo mora vaditi dlake iz usta.

 

NAĐITE ODGOVARAJUĆU POZU

Možda vam se sviđa ideja, koju ste vidjeli u pornićima, da stojite na nogama dok vas partnerica klečeći zadovoljava, međutim jeste li promislili je li ta poza ugodna vašoj partnerici? Nakon nekog vremena počet će je boliti koljena, pogotovo ako kleči na tvrdom podu ili kakvom grašpavom sagu. Umjesto toga legnite na krevet, ili još bolje – uživajte oboje u 69 pozi.

 

PIPREMITE OKUS

Za razliku od porno filmova neće svaka djevojka htjeti progutati vašu spermu. Najveći razlog leži u činjenici da je sperma slanog okusa, međutim tu se stvari mogu donekle popraviti. Cjelodnevno ispijanje pive i kava, ili uživanje u jako začinjenoj hrani će dodatno pojačati neugodan okus vaše sperme. S druge strane, vegetarijanska hrana s puno voća poput kivija, lubenice i brusnice može vašoj spermi dati slatkastiji okus. Možda na taj način uspijete proviliti vašu partnericu, ali jako je važno da to radite ISKLJUČIVO ukoliko to i ona želi. Prisiljavanje vam neće pomoći u ničemu.

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najbolje „licem u lice“ poze

Donosimo vam 12 najboljih poza (uz misionarsku) za one koji vole intimnost i pogled na svoju parntericu u seksu   OBRNUTA MISIONARSKA Itekako vam dobro ...