Kako je pripremiti za vatreni seks

0

Ženama treba puno više vremena za „pripremu“ nego muškarcima, stoga vam donosimo par trikova kako olakšati stvari

 

„Za muškarce je seks stvar hitnosti, i bez obzira što radili mogu biti spremni za manje od dva minuta“

 

Najčešća zamjerka muškaraca ženama je što nisu uvijek spremne za seks kao i muškarci. Naravno, posljedica je to različitog gledanja na seks, ali i genetske činjenice da muškarci mogu biti spremni za seks u trenutku, dok ženama (najčešće) ipak treba vremena. Ili kako je Jerry Seinfeld rekao – „Muškarci su kao vatrogasci, a žene kao vatra. Za muškarce je seks stvar hitnosti, i bez obzira što radili mogu biti spremni za manje od dva minuta. Žene su s druge strane kao vatra. Vruće su, ali trebaju se stvoriti prave okolnosti da bi se vatra upalila.“ Opis nije mogao biti bolji, a ako se pitate kako pospješiti te okolnosti – pročitajte ovaj tekst (iako svi mi to već znamo, ali slučajno ili namjerno zaboravljamo).

 

ISPROBAJTE LAGANU DOMINACIJU

Za žene je posebno napaljujući kada su predane nekome, a da su istovremeno nemoćne. Naravno, govorimo o igricama, da ne bi bilo zabune. Počnite tako što ćete joj poslati SMS ili mail što ćete joj sve raditi, istovremeno zahtjevajući od nje da bude odjevena u ono što vi želite. Kada se nađete, vi ste gospodar i vi određujete pravila! Vežite joj oči i ruke, i počnite je izluđivati, a možete u sve uključiti i seks igračke! Ali zapamtite, cilj nije poniziti je i povrijediti, već je dovesti do ludog svršavanja i seksualno je potpuno izluditi.

 

ROLE PLAYING

Svi mi volimo maškare, a ovo je jedan puno zanimljiviji način „maškaravanja“. Igrajte se da ste vi erotski fotograf, a ona vam pozira, ili da ste dostavljač, ili policajac (pa u sve možete ukomponirati i ovu prije navedenu stavku). Ili neka vam ona izvede jedan senzualni striptiz. Vi ćete uživati, a kako i žene uživaju u tome da vas plesom izluđuju (kako su pokazale naše ankete) zadovoljni ćete biti i jedno i drugo! A sve će dovesti u konačnici do ludog seksa!

 

ISTRAŽITE MAŠTARIJE

Djevojke i žene imaju mnogo aktivniju maštu nego što možete zamisliti, međutim drugi par rukava je hoće li vam ih reći. Ohrabrite je da vam je reče, ili ako joj je lakše neka vam ih pošalje mailom. Ako to napravi, pripremite sve što je potrebno za ostvarenje njezine maštarije i najavite joj da će se to dogoditi večeras. Njezino iščekivanje događaja samo pojačava njezinu „zagrijanost“ što vam ide u prilog.

 

GLEDAJTE EROTIKU ZAJEDNO

Mnoge djevojke ili žene ne vole porniće, ne zato što ih smatraju ponižavanjem žena, već zato što (ispravno) što smatraju da viđeno na porniću nije realno. Umjesto toga zajedno sa svojom boljom polovicom pogledajte tipični erotski film, poput Devet i pol tjedana. Efekt će biti puno veći nego da zajedno pogledate jedan od uradaka Sashe Grey.

 

BUDITE NJEŽNIJI

Kako ženama treba neko vrijeme da bi došle na „radnu temperaturu“ nikako nemojte odmah navaliti na nju kao da godinama niste vidjeli ženske. Umjesto toga počnite s laganim poljupcima, između kojih joj nježno šapućite koliko je lijepa i zgodna. Pređite je poljupcima i nježnim dodirima cijelu, od glave do pete i rezultat neće izostati.

 

PRODUŽITE PREDIGRU

Predigra nije samo da ona vas oralno zadovoljava! Predigra ne uključuje ni samo oralni seks! I što je važnije, zbog već navedenih razloga, žene obožavaju predigru! Stoga je jako važno da im pružite ono što je potrebno. Nemojte odmah navaliti na klitoris, jer nećete postići ono što mislite. Umjesto toga počnite što dalje od njega, polako se “probijajući“ prema njemu.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Koje su prednosti plivanja?

Teretana i trčanje su odlični načini za održavanje tijela zdravim, ali najviše prednosti pruža plivanje   „Zašto je plivanje odlična vježba? Prije svega jer angažira ...