Kako izgledati poput superjunaka?

0

Želite li biti brzi poput Quicksilvera, mišićavi poput Hulka i snažni poput Thora?

 

Bez obzira bili ljubitelji superjunaka ili ne, morate priznati da su Osvetnici, kao i cijeli Marvelov univerzum, odlična stvar! A s obzirom da je velika šasna da ste već pogledali nove Osvetnike (ili ćete ih pogledati) sigurno ste zamijetili kako su razvijeni Kapetan Amerika, Thor ili npr. Hawkeye. I dok je Steve Rogers bio „napucan“ injekcijama da postane Kapeta Amerika, Bruce Banner izložen gama zračenju da postane Hulk, a Thor… pa Thor je božanstvo, vi se možete poslužiti dobrim starim napornim vježbanjem kako bi postali kao i oni. A u svemu će vam pomoći Joe Wicks svojim trening programom.

 

QUICKSILVEROVA BRZINA

Naravno, nećete biti toliko brzi da možete izbjeći metak (iako u konačnici ni to nije pošlo za rukom Quicksilveru), ali ćete itekako dobiti na brzini i eksplozivnosti. Ukoliko želite impresionirati ljude svojom brzinom evo vježbi koje bi trebali raditi.

 

 

HULKOVI MIŠIĆI

Ukoliko brzina nije ono čemu težite već mišićna masa Wicks je osmislio program i seriju vježbi i za to. Bez brige, nećete se trebati izlagati nikakvim gama zračenjima, niti ćete nakon ove serije postati zeleni ukoliko budete ljuti.

 

 

THOROVA SNAGA

Imate i brzinu i mišićnu masu? Red je na snagu, a tko je snažniji od Thora? Ako ste gledali film vidjeli ste da je on jedini (tj. gotovo jedni) koji može podići Thorov malj. Wicks će vam pokazati seriju vježbi s „Thorovim maljem“ kako bi postali snažniji.

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najzgodnije djevojke vozača F1

Prelijepe žene idu uz automobile i utrke, a ovo je sedam najzgodnijih djevojaka vozača najelitnijeg automobilskog sporta   7. EMILIA PIKKARAINEN Budući svjetski prvak Valtteri ...