Kako izgledati kao James Bond?

0

Postoji li muškarac koji ne bi htio biti kao James Bond? Pojam muškosti, tajni agent kojem niti jedna žena ne može odoljeti, koji putuje svijetom i izvodi svakakve vratolomije! Ako bi pravili listu pravih muškarčina, James Bond, iako fiktivan, bi uvijek bio pri samo vrhu, ako ne i na samom vrhu! Danas ćemo se posvetiti Bondovom modnom stilu u čemu posebno briljira – James Bond je prava modna ikona! Ukoliko želite pratiti njegove modne savjete, i izgledati perfektno kao agent sa dozvolom za ubijanje slijedite ovih nekoliko pravila.

1. Mislite bezvremenski. Što ćete prvo primijetiti kada je riječ o odijevanju agenta 007? Iako je prošlo više od 50 godina od prvog Bonda, čak i u njegovim prvim filmovima još uvijek izgleda stilski savršeno! Zašto? Zato što za sebe uvijek bira klasične i bezvremenske stvari. Odjenite njegovo odijelo iz Dr. No i još uvijek ćete izgledati fantastično! Bonda ne zanimaju trendovi, njega zanima samo ono što vrijeme ne može pregaziti. Stoga je za vas osnovno pravilo pri kupovini važnijih odjevnih predmeta, prije svega odijela – birajte ono za što mislite i da će za 20 godina izgledati jednako kao i danas.

2. Vodite računa o tri najvažnije stvari. Bondove tri najvažnije stvari u odijevanju su: odijelo, košulja i kožne cipele. Odijelo mora biti savršenog kroja, dakle da idealno prijanja uz tijelo jer ipak je odijelo Bondov Batsuit. Kako je to teško postići s tek kupljenim odijelom u pomoć priskače krojač koji će ga dovesti do savršenstva. U slučaju Bonda pomoć će mu Tom Ford i Temime, ali vama može pomoći bilo koji kvalitetan krojač. Košulja mora biti idealne dužine i savršene kragne, dok cipele moraju savršeno prijanjati te nuditi udobnost u bilo kojoj situaciji.

3. Casual odjeća ne znači opuštanje. Što drugo i očekivati od čovjeka koji toliko pažnje posvećuje odijelu nego da će i u casual trenucima izgledati jednako savršeno? Casual odjeća se nosi u trenucima opuštanja, ali u slučaju Bonda to znači da u bilo kojem trenutku može krenuti u akciju. Stoga su odjevni predmeti koji savršeno prijanjaju uz tijelo i omogućuju maksimalnu slobodu kretnji nešto najvažnije. Ne zaboravimo niti da su kvalitetni materijali najvažniji jer sve što Bond koristi mora ispunjavati sve njegove potrebe.

4. Detalji su važni. Ukoliko mislite da ste riješili stvar time što ste obukli savršeno odijelo – prevarili ste se. Bond vodi računa o svakom detalju pa ga nećete nikada vidjeti npr. neobrijanog ili nepočešljanog. Savršenstvo je ono što ga izdvaja od drugih, stoga ukoliko i vi želite biti bolji od drugih jednaku pažnju morate posvetiti odijevanju ali i groomingu. Koristite najbolje britvice, kreme za brijanje kao i preparate za kosu, jer detalji su ono što izdvaja pobjednike od ostalih.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Svjetski rekordi u redaljci

Jedan muškarac ovim ženama nije dovoljan   NAJVEĆA REDALJKA Amerikanka Lisa Sparxxx je imala 27 godina kada je na 3. svjetskom gangbang prvenstvu u Wasrhawi ...