Kako izgleda (neplanirano) umiranje?

0

Umrijeti se mora jednom, a mi vam donosimo opis nekih načina kako možete skončati!

 

„Nakon što su pluća u potpunosti napunjena morem, preplavit će vas osjećaj topline i blagostanja pa vas u tom trenutku ne bi uznemirilo ni pjevanje Tereze Kesovije“

 

UTAPANJE

Ovo bi mogao biti vaš kraj ukoliko se pođete kupati po lošem vremenu ili jednostavno niste dovoljno dobar plivač. Iskustvo počinje još dok se borite za održavanjem iznad površine mora, u prosjeku borba za život traje oko pet minuta. U trenutku kada izgubite borbu, počinjete tonuti i hvata vas osjećaj panike, dok vam se pluća pune morem. Imat ćete osjećaj kao da ste popili benzin, pluća će vam izgarati i bol će biti strašna. Ono što slijedi moglo bi biti ugodno iznenađenje. Nakon što su pluća u potpunosti napunjena morem, preplavit će vas osjećaj topline i blagostanja pa vas u tom trenutku ne bi uznemirilo ni pjevanje Tereze Kesovije. Je li ovo istina nitko ne može sa sigurnošću potvrditi, jer se iz tog stadija nitko živ nije vratio (mislimo na blagostanje, a ne na pjevanje Tereze Kesovije). Ono što slijedi je jedno veliko ništa – srce prestaje sa radom, baš kao i mozak. The End.

 

ELEKTRIČNA STOLICA

Možete biti mirni jer ovu smrt kod nas ne možete doživjeti, ali ako ste u posjetu rođacima u SAD-u i malo ste švrljali okolo i pobili par rednecksa, mogli bi skončati na metalnoj stolici prikopčanoj na struju. Uglavnom, u trenutku kada se poluga povuče i tisuće volti krene vašim tijelom, koža će vam brzo nabubriti i popucati, stvarajući miris pečenog mesa. Samo što ovo pečeno meso ne miriše dobro kao svinjetina. U sekundi ćete po sebi učiniti i veliku i malu nuždu, ali to vas ionako neće brinuti jer nećete ni moći vidjeti, ne zato što će vam povez biti na očima, nego zato što će vam od pritiska oči iskočiti iz duplji. Ako ste slučajno bili oznojni, oko vas bi se zbog prženja mogla stvoriti maglica pa prisutni možda čak ugledaju dugu!

 

SUDAR

Iako nekima gledanje automobilskih nesreća na netu čini veliko zadovoljstvo, sudjelovanje u nečem takvom je potpuno druga priča. Postoji više načina na koje možete završiti svoj jadni život dok ste za volanom. Ako ste faca pa se ne vezivate, bit ćete jednostavno katapultirani kroz vjetrobransko staklo. Možda ste vezani ali onaj iza vas nije, pa će uslijed udarca poletjeti naprijed ravno na vašu glavu – rezultat ne trebamo isticati. Možda ćete jednostavno biti zdrobljeni kao i vaš automobil, kao harmonika. Bilo kako bilo, neće vam baš biti lijepo. Najviše smrtnih slučajeva u sudaru bude zbog udaraca unutar auta, u kojima se unutarnji organi sudaraju i pucaju. Brrrrrrrr.

 

PROPUCAVANJE

Metak će izazvati osjećaj gorenja na mjestu gdje je uletio. Rana možda neće biti smrtonosna na početku ali može uzrokovati infekciju koja će vas usmrtiti, nakon što ste tjednima prikopčani na aparate. Još gore ako metak na putu kroz vaše tijelo pogodi kakvu kost, ozljede su tada još teže i šanse za preživljabanje još manje. Čak ni pogodak u srce ne mora odmah biti smrtonosan. Srce nastavlja s radom, krv istječe sve dok vam tlak ne padne a kisik neophodan za mozak nestane. Kako god, gore je ono što slijedi nakon što vas metak pogodi nego trenutak pogotka.

 

PAD S VISINE

Pokaju li se ikad „Boninovo jumpersi“ u trenutku nakon što odskoče? Nećemo to nažalost nikad saznati jer nitko nije preživio da nam ispriča priču. Prema zakonima fizike, zbog sila gravitacije (bla-bla-bla) počet ćete ubrzavat brže nego Michael Schumacher u crvenom Ferrariju u sretnim danima. Udarac će vam donijeti nevjerojatan broj ozljeda, najviše u predjelu vrata. Ako mislite da će vas spasiti pad na noge, grdno se varate. Koljena će vam od siline udarca proletjeti pokraj ušiju, zajedno sa svim ostalim kostima. Još ćete gorskoj službi za spašavanje dati posla da se spuštaju niz liticu i skupljaju vaše kosti.

 

TROVANJE UGLIČNIM MONOKSIDOM

Ovo je smrt koju mogu izabrati samo mekušci. Klasičan način kod samoubojica jest spojiti cijev od auspuha u auto. Pomiješano sa pilulama za spavanje, sve će biti gotovo a da nećete ni osjetiti, jednostavno ćete zaspati kao bebica. Za one avanturistički raspoložene, preporučuje se nabijanje auspuha u usta, pri čemu limenu cijev vašeg trkaćeg ljubimca možete zamisliti kao kubanku.

 

AUTOEROTIČNO GUŠENJE

Ako vam je seksualni život zanimljiv kao i onaj kod tuljana, možete probati sa autoerotičnim gušenjem za vrijeme sexa. Plastična vrećica na glavi će dovesti do nedostatka kisika u vašemu mozgu, što pojačava osjećaj kod orgazma. Ovaj seksualni eksperiment mogu pokušati samo kreteni jer ugušiti samog sebe radi pojačanja orgazma ne može napraviti nitko zdrave glave. Postupak je izuzetno opasan i lako dovodi do oštećenja mozga ili smrti pa ako skončate na ovaj način, znači da ste bili jedan veliki kreten.

 

VIRUSI

Najgore što ikome možemo poželjeti. Virusi su nevidljivi ubojice čije opasnosti nismo ni svjesni. Još pogotovo ako uhvatite gdje po Africi virus poput Ebole, onda ćete požaliti što ste se rodili. Gotovo stopostotna smrtnost ovog virusa ubit će vas u roku od dva dana. Sve će početi bolovima u mišićima i visokom temperaturom. Nastavit će se grčenjem mišića a ono što slijedi je baš kao u horor filmovima – krvarit ćete iz svih rupa na vašem tijelu sve dok ne iskrvarite. Jednom riječju – odvratno.

 

SAMOZAPALJENJE

Ne, ne mislimo na slučajeve iz Dosjea X kada se čovjekova koža prirodno zapali sama od sebe poput šibice. Mislimo na slučajeve kada se neki očajnik polije benzinom i zapali. U djeliću sekunde osjećat ćete se poput stoljetnog bora sa Srđa kojeg je zahvatila plamteća buktinja. Onaj tren kada ste šibicu prinijeli sebi, možete zaboraviti život. Čak i ako preživite, nećete biti sretni, jer ćete do kraja života biti osuđeni na patnju. Dok gorite, bol će biti nevjerojatna, miris roštilja će se širiti daleko, a na vašu žalost, sve to neće završiti tako brzo. Ovo je nešto najgore što ste mogli napraviti.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Vuhl 05 – meksički ninja

Spartanska zvijer koja će ponuditi pravi trkaći doživljaj   Ukoliko ste ljubitelj sirove trkaće vožnje, bez pomagala, pronašli smo automobil za vas – Vuhl 05. ...