Kako ispravno zalijepiti flaster na prst?

1

Nema muškarca koji nije porezao prst, ili ga ozlijedio na drugi način, pogotovo se to često događa onima koji rukuju alatom. Nekada ozljede budu manje, a nekada je potrebno staviti i flaster. Sami ste sigurno već koliko puta stavljali flaster na prst, ali sigurni smo da ga niste stavili na ispravan način! Sigurno se pitate kako može biti ispravan i neispravan način na ako jednostavnoj stvari kao što je stavljanje flastera, ali ispravan je onaj način koji će stajati čvrsto te istovremeno i zaštititi ranu i ostaviti joj dovoljno dotoka zraka da brže zacijeli.

Umite flaster i dužinom škarama iskidajte onaj dio flastera koji je za lijepljenje, tako da dobijete slovo X. Stavite zaštitni dio flastera na ranu, ali pazeći da vam flaster ne ide oko prsta, već u pravcu gore dole. Ono što ste iskidali vam sada izgledaju kao noge koje trebate obmotati oko prsta, ponovo u pravcu slova X – na ovaj način će flaster držati puno bolje nego na standardno omotavanje oko rane.

Možda zvuči komplicirano, ali nije kao što vidite i u videu. Vodite samo računa da su flaster, škare i prst čisti.

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

1 comment

Post a new comment