Kako doggy učiniti još boljom pozom?

0

Doggy style je omiljena poza ne samo muškaraca, nego i žena, a možete je napraviti i još savršenijom!

 

Ima nešto u doggy pozi što muškarce, ali i djevojke, izluđuje. Neki će reći da je to zbog genetike i činjenice da je doggy „životinjska poza“, drugi da je zbog pogleda na žensku guzu, dok će treći za sve okriviti želju muškaraca za dominacijom. Što god bila istina, činjenica je da doggy poza pruža mogućnost duboke penetracije, ali i stimulacije G-točke, što dovodi do velikog užitka kod oba partnera. Ali, bez obzira koliko poza bila ugodna, može se napraviti još vatrenijom!. Evo i kako…

 

PROMIJENITE POLOŽAJ

Doggy nije samo kada je vaša partnerica „na sve četitri“, doggy je i ako se podigne na noge, a rukama i tijelom nasloni npr. na kuhinjski stol. Vama će biti jednaki užitak, a njoj poza nakon nekog vremena neće biti neudobna jer neće nažuljati koljena.

 

KORISTITE JASTUKE

Ukoliko ipak ostajete u klasičnom poimanju doggy poze, vodite računa da joj ne stradaju koljena, jer koliko god krevet bio udoban i mekan, od trenja (koljena se ipak pomiču uslijed vaših pokreta) može dobiti ogrebotine. Stoga joj pomognite postavljanjem jastuka.

 

IZAĐITE IZ SPAVAĆE SOBE

Dobra stvar doggyja je ta što uopće ne zahtjeva krevet, odnosno možete je „izvoditi“ bilo gdje! Isprobajte je u kadi, dnevnom boravku, vrtu… Ujedno je ovo poza koja je idealna za seks na brzaka, stoga je prakticirajte!

 

NE TREBATE SE SKIDATI

Ako ste se već odlučili za seks na brzaka, tada će ova poza biti idealna i zato jer se ne trebate mučiti skidanjem odjeće. Sve što trebate napraviti jest spustiti hlače i rublje, baš kao i ona suknju i rublje. Ali, čak i ako ste za dužu akciju, opet žožete ostati u odjeći koja vas u ovoj pozi neće sputavati.

 

DODATNA STIMULACIJA

Za vrijeme penetracije prstima joj stimulirajte klitoris što će joj dodatno povećati užitak i dovesti je do eksplozivnog orgazma. Ako vam je nezgodno doprijeti do njezinog klitorisa, pomoći se može i ona sama.

 

NE ZABORAVITE GRUDI

Svi ljubitelji ženskih guza će obožavati ovu pozu, ali pozna je izluđujuća i za oni koji više preferiraju grudi jer su njezine grudi u ovoj pozi u idealnom položaju za stimuliranje. Samo pazite da ih masirate i stimulirate nježno, a ne da ih potežete toliko da je boli.

 

PUSTITE GLAS

Žene često za vrijeme seksa vole gledati partnera u oči (što im dodaje na intimnosti), što im je u ovoj pozi nemoguća misija. Stoga pustite glas – pričajte, stenjite kako bi znala koliko vas poza izluđuje. Ali budite prirodni, jer će zvukovi pornića više ubiti atmosferu nego pojačati.

 

ISKORISTITE OGLEDALA

Vi ćete u doggy pozi, za razliku od nje, imati savršen pogled. A kako bi i ona mogla uživati u pogledu poslužite se ogledalom/ima. Pogled na vaše tijelo kako ulazi u nju će je vrlo brzo dovesti preko granice!

 

DAJTE JOJ KONTROLU

Doggy je poza u kojoj je muškarac dominantan, ali kontrolu možete ponekad pustiti i njoj. Njoj će se to svidjeti jer će se osjećati i moćno i podčinjeno u isto vrijeme. Pustite je neka sama određuje dubinu i brzinu prodora.

 

PREĐITE GRANICU

Zašto je doggy poza tako savršena pozicija? Zato što, uz već sve nabrojano, omogućuje i vrlo jednostavan i lagan prelazak iz vaginalnog u analni seks, te je ujedno najbolja poza za akciju na „stražnji ulaz“. naravno, na trebamo vam ni spominjati da i ona mora biti složna da prakticirate analni seks.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments