Kad je vrijeme da se riješite brade?

0

Brada – tema o kojoj svaki muškarac ima svoje mišljenje. Dok su neki za nju, drugi su protiv, ali velika većina muškaraca, kao i žena, će se složiti da brade izgledaju muževno. I brade su ponovo trend, pa tako možete vidjeti sve više muškaraca s bradom. Ukoliko ste jedan od njih danas vam donosimo onu drugu stranu – par savjeta kako prepoznati kad je vrijeme da se svoje brade riješite.

1. Kad postane neuredna. Ono što, nekim čudom, dobar dio muškarac ne može shvatiti jest da bradu nije dovoljno pustiti da raste – bradu treba i održavati. Ukoliko se brada pusti bez kontrole stvari će brzo postati neuredne, a pojmovi pravi muškarac i neurednost ne idu zajedno. Naravno, ne govorimo da se trebate riješiti cijele brade, ali bi je definitivno trebali barem skratiti da ponovo poprimi uredan oblik.

2. Kad postane opterećenje. Brada pri rastu, pogotovo pri njenim samim počecima može užasno srbjeti i taj proces jednostavno treba izdržati. Međutim, to ne može svatko podnjeti, a u konačnci i ne mora. Bradu bi trebali „nositi“ samo ukoliko to stvarno želite, a ne zato što je to sad trend ili zato što je ima netko tko vam je uzor. Brada vam baš nikada ne smije biti opterećenje, a kada vam to postane – vrijeme je za brijanje.

3. Kad se komentira isključivo brada. Uvijek je lijepo primiti kompliment, pa tako i za izgled vaše brade. Ali, kada se uvijek komentira samo i isključivo vaša brada, to već može biti prilično iritantno. Zadnje što svaki mušakrac želi jest da ga pamte kao „onog s bradom“, ili da nakon pozdrava prva rečenica koju izgovori netko s kojim pričate bude o vašoj bradi.

4. Kad vam to savjetuju – često. Nitko ne želi slušati savjete drugih, pogotovo kada je riječ o vašem izgledu. I dobro je biti svoj – „furati“ neki svoj izgled. Kada vam djevojka, supruga, roditelji i prijatelji počnu s pitanjima „kada ćeš je obrijati“ vam to vjerojatno neće puno značiti. Ali, ako vam to govori više ljudi i to prilično često trebali bi se promisliti – postoji li neki razlog zašto to govore? Možda mi ta brada jednostavno ne stoji najbolje?

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Ikona stila: James Dean

Svi su htjeli biti s njim ili izgledati kao on. Mi vam donosimo kako izgledati kao on!   Buntovnik bez razloga, James Dean, ne zahtjeva ...