Jeste li pronašli savršenu seks partnericu?

0

Šest znakova da je vaša djevojka ujedno i vaša idealna seksualna partnerica

 

„Intimnost i strast ubija dosadna partnerica, ona koja se seksa samo radi seksa samog“

 

Iako je teško naći savršenog seksualnog partnera, brojni ljudi ni ne znaju koje su to vrline koje bi trebali tražiti kod svoje druge polovice. Među plahtama, visina, težina, godište, ponašanje i slično, padaju u drugi plan, a na scenu stupa famozna ‘kemija’. Ako među ovih šest točaka prepoznajete svoju partnericu, bez srama se možete hvaliti odličnim seksualnim partnerom.

 

HIGIJENA JE VAŽNA

Svi vole voditi ljubav s čistom i urednim partnericom, pa je održavanje higijene velika stvar. Uz glatku kožu i svjež miris tijela, već u startu stvari postaju intrigantnije.

 

ORALNI SEKS NIJE PROBLEM

Idealna je partnerica ona koja neće oklijevati zadovoljiti vas. Učinite oralni seks redovitim dijelom seksualnog čina, siguran je i ugodan, stoga ga seksualni stručnjaci preporučuju.

 

AVANTURIZAM

Intimnost i strast ubija dosadna partnerica, ona koja se seksa samo radi seksa samog. Nove poze, seksi odjeća, čokolada, ‘prljavi govor’, bijeg na vikend, sve to su načini kako unijeti dašak avanture u vezu.

 

ODRŽAVANJE FORME

Dok dvojbe oko težine ne bi trebale dovoditi u pitanje igre u krevetu, biti u dobroj formi može poboljšati vaš život. Osim estetike tu je i pitanje duljine izvedbe, ali i fleksibilnosti.

 

PREDLAGANJE NOVIH STVARI

Odlična je ideja preuzeti vodstvo u krevetu, i to bez inhibicija. No, još uzbudljivije su nove ideje koje uklopite u rutinu. Uz seksualnog partnera koji se ne libi podići temperaturu upotrebom igračaka za seks, istražujući različite tehnike zavođenja, možete doživjeti preobrazbu u vezi.

 

DIJELENJE FANTAZIJA

Već je dobro poznato kako je dobra komunikacija neophodna ua uspjeh veze, a dijeljenje najluđih snova i želja u krevetu, od seksa može napraviti nebeski čin.

 

Tekst preuzet s vecernji.hr

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Trenirajte kao profesionalni boksač

Boksači treniraju različito od body buildera jer je cilj izgradnja potpuno drugih mišića, ukoliko želite izgledati proporcionalno ovo je način na koji bi trebali trenirati ...