Jednostavna vježba za snažniju erekciju

1

Naučite jednostavnu vježbu kojom ćete postići „hard as a rock“ erekciju, a ujedno i osnažiti organizam

 

Muškarci u mlađim godinama sigurno nemaju tih problema, ali kada muškarac uđe u određene  godine, erekcija više nije tako čvrsta kao prije. Međutim, postoji rješenje i za taj problem u vidu jednostavne vježbe kojom ćete učvrstiti erekciju, a samim time i omogućiti veži užitak vašoj partnerici. Podsjetimo se da je i penis svojevrsni mišić, a baš kao što ojačavate ostale mišićne grupe, tako možete ojačati i vaš penis!

Za ovu vježbu će vam biti dovoljni kuhinjska krpa ili još bolje ručnik. Preko ukrućenog penisa objesite ručnik, čime ćete ga opteretiti baš kao što opterećujete i mišiće npr. bicepsa u teretani. Nakon toga penis pomičite gore – dole podižući teret, čime ojačavate pubokokcigealni mišić. Vježbu ponavljate tri puta dnevno po dva do tri minuta. Jednom kada ojačate mišić dodatno opterećenje možete postići i na način da smočite krpu ili ručnik.

Učinak vježbe na intezivnost orgazma kao i snagu erekcije je znanstveno dokazan, stoga se isplati malo vježbati i naš omiljeni mišić, zar ne? Također, kako se često govori da je bolje spriječiti nego liječiti, ovu vježbu možete raditi i ako nemate nikakvih problema s erekcijom!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

1 comment

Post a new comment

13 zanimljivosti o Momcima s Madisona

Momci s Madisona su poečli s prikazivanjem posljednjih sedam epizoda   1. 179 alkoholnih pića i 201 cigareta je konzumirano za vrijeme snimanja prve sezone. ...