Je li vaša djevojka bolesno ljubomorna?

0

Ljubomora koju djevojke mogu kontrolirati je možda čak i dobrodošla u vezi, ali bolesna ljubomora je bolest koja razara veze

 

„Ljubomorna djevojka se itekako drži one „daleko od očiju, daleko od srca“, pa će se itekako potruditi da vas nikako ne ispušta iz vidika“

 

NE SMIJETE SPOMENUTI DRUGE DJEVOJKE

Spominjanje bilo kakve druge djevojke izazvat će napad ljubomore kod vaše djevojke, bilo da spomenete vašu kolegicu s posla, konobaricu iz vašeg omiljenog bara ili jednostavno neku djevojku s kojom ste izmijenili par rečenica u tramvaju. Sad zamislite da tako nešto morate trpiti cijeli svoj život? Da ne smijete reći niti dobar dan svojoj susjedi?

 

OPTUŽUJE VAS ZA FLERT

Za muškarce se smatra da se okreću za svakim bićem u suknji, čak i onda kada se jednostavno držite pristojnosti, poput situacija kada pridržite vrata djevojci koja ulazi iza vas. Takve situacije u kojima ste samo gentleman, ljubomorna djevojka će protumačiti isključivo kao flert. Dakle, u slučaju da se oženite takvom djevojkom, više nikada nećete smjeti biti gentlemani! Loše, zar ne?

 

NE ISPUŠTA VAS IZ POGLEDA

Ljubomorna djevojka se itekako drži one „daleko od očiju, daleko od srca“, pa će se itekako potruditi da vas nikako ne ispušta iz vidika. To znači da nećete moći izaći na piće s prijateljima, poći u kladionicu, a kad se odnekud vratite (u slučaju da nije bila s vama) čekat će vas stotine pitanja na koje će zahtijevati odgovor!

 

PREGLEDAVA VAM MOBITEL

Bez povjerenja nema kvalitetne veze, a povjerenja nema ako vam vaša partnerica u tajnosti pregledava vaše poruke na mobitelu i kontakte u imeniku. Ne samo tu, nego će vam pregledavati i Facebook profil kako bi vidjela s kim se dopisujete, gdje ste i što radite. Svatko želi barem malo privatnosti, a uz ovakvu djevojku je sigurno nećete imati.

 

NE SMIJETE BITI U KONTAKTU S BIVŠIM DJEVOJKAMA

Ne završavaju svi prekidi svađom, i dogodi se da ste ostali odličan prijatelj s bivšom. Ili ste bili u braku, ali ste nakon rastave ipak ostali u normalnim odnosima. Sve to je nepodnošljivo za ljubomorne djevojke koje će od vas tražiti da pod svaku cijenu prekinete bilo kakav kontakt s njima. Čak i ako je riječ o majci vaše djece!

 

NESIGURNA JE U VAŠU VEZU

Ljubomora najčešće proizlazi iz nesigurnosti, a ljubomorne djevojke su najčešće nesigurne oko snage vaše veze. Stoga će se stalno preispitivati koliko je vaša veza stvarno jaka, koliko vam je stalo do nje, te će stalno uspoređivati vašu vezu s vašim prijašnjim vezama. Sve počne s pitanjima „Koliko ti je stalo do nas?“, „Jesi li zadovoljan?“ i slično.

 

SVAĐE POČINJU ZBOG NJEZINE LJUBOMORE

Svađe su normalni dio svake veze ukoliko nisu česte, jer kad tada će doći do suprotnih mišljenja. Ali pravi par, u svađama brzo nađe kompromis. Međutim, kompromisa s vaše strane ne može biti ukoliko svaka svađa počne radi njezine ljubomore – bilo radi toga što ste se nasmiješili pristojnoj djevojci na šalteru, ili jer ste spomenuli bivšu. Ukoliko smatrate da je njezina ljubomora bezrazložna tada nemate zašto popuštati – zar da se prestanete javljati svakoj djevojci koju znate radi njezine ljubomore?

 

LJUBOMORA JE NEIZLJEČIVA

Loša vijest za sve one koji misle da će im se djevojka promijeniti i da će shvatiti da nema razloga da bude ljubomorna. Blaga ljubomora je čak poželjna, ali bolesna ljubomora je rak, bolest koja razara veze. A što je najgore bolesno ljubomorne osobe i ne shvaćaju da su ljubomorne bez razloga. To nažalost znači samo jedno – nema nikakve nade da će se promijeniti. Stoga – ako nažalost naiđete na ljubomornu djevojku, ukoliko želite imati kvalitetnu vezu pronađite je s drugom djevojkom!

 

banerfacebooklike

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Djevojke Igre prijestolja u pin-up izdanju

Ruski ilustrator izbacuje seriju crteža sa djevojkama i ženama iz popularne serije   Omiljena nam serija Igra prijestolja obiluje akcijom, preokretima, ali i zgodnim ženama ...