Je li vam još uvijek stalo do bivše?

0

Ukoliko se pronalazite u jednoj od ovih pet točaka, očigledno je da je odgovor – da

 

„Uvijek si rečete da ćete samo baciti pogled, a završite provjeravajući svaki komentar ispod njezinih statusa i slika“

 

MISLITE O NJOJ SVAKI DAN

Ne možete je izbaciti iz svojih misli. Svaka djevojka koja prođe vas po nečemu podsjeti na nju, svaki put kad prođete pokraj nekog mjesta asocira vas na stvari koje ste zajedno radili. Misli ne moraju biti stalne i da traju od jutra do mraka, ali ukoliko se iz nova vraćaju i to na svakodnevnoj bazi – trebali bi se zamisliti.

 

PRATITE NJEZIN PROFIL

Prilično često bacite oko na njezin Facebook profil kako bi vidjeli što ona radi, koje statuse stavlja i slike. Želite znati što više o njezinom životu, a posebno postoji li novi muškarac u njezinom društvu. Uvijek si rečete da ćete samo baciti pogled, a završite provjeravajući svaki komentar ispod njezinih statusa i slika.

 

NE IZLAZI VAM IZ SNOVA

Iako ne možete utjecati na snove, oni su ipak odraz misli koje vam (svjesno ili ne) prolaze kroz glavu. Stoga, ukoliko je prilično često sanjate, znači da i razmišljate o njoj. Ukoliko su snovi romantični ili „škakljivi“, a probudite se razočarani, valjda bi trebali shvatiti što to znači!

 

DRUGE DJEVOJKE USPOREĐUJETE S NJOM

Izašli ste s prijateljima koji vas nagovaraju da priđete nekoj djevojci, ili vam pokušavaju namjestiti neku od svojih poznanica/prijateljica. Ukoliko je vaša prva reakcija analiziranje te djevojke i uspoređivanjem s bivšom, tada je očigledno da ta bivša još uvijek predstavlja ideal djevojke, i da vam je još uvijek stalo do nje.

 

JOŠ SE UVIJEK NADATE

U vama je još uvijek prisutna nada da ćete vi kad-tad ponovo završiti zajedno. Nema veze ni ako ste u novoj vezi (kao ni ona), pa čak i ako niste u kontaktu već dugo vremena, negdje u vašoj glavi još uvijek postoji scenarij u kojem ćete vi, baš kao u kakvom romantičnom filmu, završiti zajedno.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

13 pitanja: Žanamari Lalić

Prelijepa pjevačica, unatoč kvalitetnoj glazbi s njezinim bandom J’Animals, sve više pažnje privlači svojim atraktivnim izgledom   „Za mene je Instagram moj osobni portal za ...