Je li ovo najbolji pametni telefon?

0

Priznanje ‘European Consumer Smartphone 2014-2015’ za Huawei Ascend P7 je jedna od najcjenjenijih svjetskih nagrada za tehnološke proizvode

 

Huawei Ascend P7 najbolji je pametni telefon za potrošače za 2014. i 2015. godinu prema odabiru europske udruge EISA (European Imaging and Sound Association). EISA je drugu godinu zaredom prepoznala kvalitetu Huaweijevih pametnih telefona kada je laureat u istoj kategoriji za 2013. i 2014. bio ultra tanak Huawei Ascend P6 sa samo 6,18 milimetara, podsjećaju iz kompanije.

Najnoviji vodeći Huaweijev 4G LTE mobitel unaprijedio je izvrsnost pametnih telefona u ponudi i nadovezuje se upravo na uspjeh Ascenda P6. Stručni žiri za EISA nagrade pohvalio je iznimno stakleno kućište Ascenda P7, dostupnost uređaja u crnoj i bijeloj boji te cijenu. Istaknuli su i dvije kamere za visokore zolucijske ‘selfije’ s osam milijuna piksela u prednjoj kameri i 13 milijuna piksela u stražnjoj kameri s bljeskalicom i pratećim aplikacijama.

„Oduševljeni smo priznanjem jer je potvrda da smo postavili nove industrijske standarde s unaprijeđenim dizajnom, kamerom, korisničkim iskustvom i funkcionalnostima povezivanja na Ascendu P7. Imamo još iznenađenja u pripremi za IFA 2014 sajam jer želimo omogućiti da što više ljudi na svijetu uživa u odličnoj tehnologiji“ rekao je Shao Yang, potpredsjednik za marketing u poslovnoj grupi Huawei Consumer.

Nakon manje od dva mjeseca od predstavljanja u Parizu, Ascend P7 dostupan je u Europi, Aziji, na Pacifiku i u Latinskoj Americi te je prodan u više od dva milijuna primjeraka u više od 70 zemalja (prema podacima od 20. srpnja ove godine). Ascend P7 u Europi je dostupan kod velikih operatera i distributera kao što su Vodafone, Telefonica, H3G, Carphone Warehouse kao najvećeg trgovca pametnim telefonima u Velikoj Britaniji te u e-commerce kanalu kao što je Amazon.

U Hrvatskoj je HuaweiAscend P7 u ponudi Hrvatskog telekoma. Huawe iAscend P6 dobio je nagradu ‘European Consumer Smartphone 2013-2014’ u rujnu 2013. pri čemu ga je stručni žiri opisao kao iznenađujuće dobro opremljen uređaj po atraktivnoj cijeni. Ascend P6 je sada u ponudi u više od 100 zemalja, a prodan je u više od četiri milijuna primjeraka, od predstavljanja u lipnju 2013. godine. Huawei je rangiran kao treći proizvođač na svijetu po broju isporučenih pametnih telefona u prvom kvartalu ove godine i za 2013. godinu te s najvećim rastom u odnosu na prethodnu godinu među vodećim proizvođačima mobitela, prema izvještajima analitičkih kuća Canalys, IDC i Strategy Analytics.

 

Tekst preuzet s vecernji.hr

 

HuaweiP7a

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments

Touring Superleggera Berlinetta Lusso

Touring Superleggera nam je predstavio posebnu verziju Berlinette   Tko još ne voli Ferrarijeve ekskluzivne superautomobile? Na auto salonu u Genevi nam je predstavljen upravo ...