Je li Masterminds komedija koju čekamo?

0

Prvi trailer za komediju koju ćemo moći gledati u kolovozu obećava puno smijeha

 

Još od prvog Mamurluka nismo pogledali dobru komediju, a stvar bi se mogla promijeniti u kolovozu ove godine kada je u kinima krenuti Masterminds, suluda komedija redatelja Napoleon Dynamitea, Jareda Hessa, sa Zachom Galifianakisom u glavnoj ulozi.

Zach je priglupi vozač blindiranog vozila kojim se prevoze ogromne količine novaca, a koji odluči vozilo na kraju i opljačkati i tako zaraditi čak 17 milijun dolara. U njegovom planu sudjeluje i jednako inteligentna ekipa, a sve će, sudeći prema prvom traileru, rezultirati salvama smijeha.

Uz Galifianakisa, dobro nam poznatog upravo iz Mamurluka, odličnu zabavne ekipu nadopunjavanju Owen Wilson, Kristen Wiig i Jason Sudeikis, što bi već trebala biti garancija zabave. Film je, zanimljivo, rađen prema istinitom događaju, ali su naravno akteri i njihove odluke priglupljeni za potrebe filma.

Ukoliko ste siti tipičnog američkog humora u kojem se sve svodi na ispuštanje vjetrova i grimase Jima Carreya koje mogu nasmijati samo djecu, ovo bi mogao biti film koji ste čekali!

 

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

4 ultimativne vježbe za noge

Ukoliko želite imati snažne noge, ali istovremeno ne i previše „napumpane“, ove četiri vježbe su pravi izbor za vas   „Posvetite pažnju i mišićima noge, ...