Italia Independent naočale i u Hrvatskoj

0

Najnoviji talijanski modni brend Italia Independent naočale su stigle u Split

 

„Od svih modela posebno se izdvajaju termo osjetljive sunačne naočale koje mijenjaju boju na suncu“

 

U Split stigao najnoviji talijanski modni brend – “Italia Independent” naočale

Baš kad smo pomislili da je u svijetu mode baš sve već izmišljeno i viđeno – pojavio se novi brend koji je zbog svoje posebnosti i dizajna postao instant “must have” proizvod. Riječ je o talijanskom modnom brendu Italia Independent koji je od nedavno dostupan i u hrvatskim optikama.

Italia Independent predstavlja inovativni “made in Italy” stil koji je već odavno prepoznat u globalnom svijetu mode i stila. Ovaj kreativni i moderni brend povezuje modu i dizajn, tradiciju i inovaciju, a namijenjen je svim ljudima slobodnog i kreativnog duha koji se žele osjećati nezavisno.

Od svih modela posebno se izdvajaju termo osjetljive sunačne naočale koje mijenjaju boju na suncu i  plišane naočale.  Direktor dubrovačke tvrtke Van Gogh koja zastupa Italia Independent na našem tržištu, Goran Rajić , ističe kako je potražnja za ovim kreativnim naočalama – neočekivano velika.

Italia Independent naočale za sada možete pronaći  u Splitu, u optici Zdenka (Morpurgova poljana 1 , 021/344-579),  Optici M , Domaldova 7a , te u  Trogiru u Fotootpici Beljan KOHL-GENSCHEROVA 43 .

 

Više informacija na facebook stranici.

 

{gallery}Italia-Independent{/gallery}

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Može li se karizma razviti?

Većina ljudi misli da je karizma nešto mistično, gotovo nemoguće objasniti. Misle da je to kvaliteta koja se stječe samo rođenjem. No nije tako.   ...