Idealne frizure za 2016.

0

Svaka godina donosi nove trendove, a osim ako se što nepredviđeno ne dogodi, ova godina neće donijeti nikakve drastične promjene već će se nastaviti rast popularnosti frizura koje su svoju „karijeru“ počele prošle godine, a neke čak i godinu ranije. Stoga, ukoliko ste od onih koji prate trendove, ovo su idealne frizure za vas u 2016.

 

polsovnafrizura2016

POSLOVNA FRIZURA

Uredna frizura, koju znamo i kao frizuru „na stranu“, svoju ponovnu popularnost može zahvaliti jednom od muškaraca današnjice s najviše stila – Ryanu Goslignu. Upravo je on zahvalan što se ova frizura više ne smatra „štreberskom“, a u kombinaciji s kvalitenim odijelom vas će pretvriti u poslovnog muškarca koji zna što želi.

 

undercutfrizura

UNDERCUT

Frizura koja je eksplodirala u 2015. svoju popularnost će nastaviti i u idućih 365 dana, a sve zahvaljujući tome što ostavlja stvarno izuzetno muževan dojam. Sve je više muškaraca koji krate strane, dok se gornji dio ostavlja duži, te se prebacuje na stranu ili prema natrag. Prednost ove frizure je i što tako savršeno ide s bradama koje su ponovo u modi.

 

kratkafrizura2016

KRATKA KOSA

Trendovi se mijenjaju ali klasika ostaje klasika, pa tako za ljubitelje kratke muške kose nikada nema zime – ova ja frizura je uvijek u modi. Ovdje mislimo na frizuru koja je iznad vojnički kratke kose, frizuru koja je jednostavnija za održavanje, koja ne traži puno pažnje i vremena, a može izgledati itekako zanimljivo.

 

muskapundja2016a

MUŠKA PUNĐA

Žene privlače muškarci sa dugom kosom, ali za razliku od prije nekoliko godina danas raspuštena kosa nije u modi već se preferira – muška punđa. Kako su to demonstrirali Leonardo DiCaprio, Jake Gyllenhaal i drugi poznati muškarci, ova frizura itekako može izgledati muževno. Uostalom, zar samuraji nisu bili pravi muškarci?

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Recenzija: Robocop

Hollywood je odlučio uskrsnuti i modernizirati robota policajca, ali je li u tome i uspio?     Originalni Robocop je bio instant hit, film koji ...