Huaweijeva nova uzdanica – P8

0

Kineski proizvođač je nedavno predstavio svoju novu nadu

 

Huawei je proteklog tjedna predstavio svoju novu uzdanicu – model P8. Uređaj ima zaslon od 5,2 inča, a nudi i posebne funkcionalnosti za, primjerice, screenshot na ekranu. Također, funkcija “search phone by voice” omogućava korisnicima da pozovu uređaj koji su zagubili, a odazvat će im se preko zvučnika.

P8 ima bateriju od 2600 mAh i s Kirinovim 930 osmojezgrenim čipsetom s 64-bita jamči korištenje koje je 20 posto bolje od onog na postojećim uređajima na tržištu, kao i neusporedivo standby vrijeme, tvrde u Huaweiju. P8 donosi inovacije u funkcionalnostima za glas i zvuk. U glasnom okruženju korisnici će moći pojačati zvuk za 58 puta iznad prosječne razine. U vjetrovitim uvjetima telefon će umanjiti taj zvuk za 90 posto kada se koriste slušalice s jednim mikrofonom. Hands-free funkcionalnosti podržavaju konferencijske razgovore u radijusu od dva metra, dok ugrađeni audiodekoder omogućava dvostruko glasniji zvuk bez utjecaja na kvalitetu.

Za korisnike 4G SIM kartica uređaj ima dvostruku 4G SIM karticu s dva utora koji podržavaju bilo koji format SIM kartice. Uređaj postoji i u verziji s E-ink ekranom na pozadini pa se stražnji metalni dio pretvara u eBook u samo nekoliko sekundi. Glavna kamera ima 13 megapiksela.

Dolazi u dvije verzije – standardnoj po preporučenoj cijeni od 499 eura i premium za 599 eura.

 

HuaweiP8a

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments