Glumci koji će zasjati u 2014.

0

Donosimo pet novih imena koji bi trebali u ovoj godini doživjeti proboj na filmskoj sceni

 

„Nakon što je privukla pažnju u Vuku s Wall Streeta niti malo ne sumnjamo da će ova godina proći u njezinom znaku“

 

margot robbie

MARGOT ROBBIE

Mlada Australka bi vrlo lako mogla krenuti putem Nicole Kidman, Kyle Minogue i ostalih zgodnih ljepotica koje su se nakon uloga u australskim sapunicama probile u svijet. Robbie je na kontinentu već zvijezda zahvaljujući ulozi u preko 100 epizoda njihove popularne sapunice Susjedi, a nakon što je privukla pažnju u Vuku s Wall Streeta niti malo ne sumnjamo da će ova godina proći u njezinom znaku. Već se šuška o mogućnosti da se okiti i Oskarom, a ove godine će igrati u komediji uz Willa Smitha. Robbie će, ako ništa drugo, sigurno biti jedna od najpoželjnijih djevojaka ove godine.

 

elizabeth-olsen

ELIZABETH OLSEN

Najzgodnija od sestara Olsen je već trebala biti zvijezda zahvaljujući odličnim ulogama u Crvenim svijetlima, te pogotovo Martha Marcy May Marlene za koju je po mnogima zaslužila barem nominaciju za Oskara. Ali, da bi se postala zvijezda u Hollywoodu je danas jednostavno potrebna uloga u nekom od blockbustera, a upravo su takva iduća dva filma najmlađe sestre Olsen. Ove godine ćemo je tako gledati u remakeu Godzille, a iduće u dugoočekivanom nastavku Osvetnika. Budite sigurni da će vrlo skoro svi govoriti o Elizabeth Olsen!

 

JackReynor

JACK REYNOR

Irski glumac, u domovini itekako poznat po filmu What Richard Did, prošle je godine doživio svoj glumački debi u neuvjerljivom Dostavljaču. Ali, iako je u Hollywoodu debitirao u filmu koji je kritika pokopala, ova godina bi mogla donjeti bolje vijesti, i to zahvaljujući velikom Michaelu Bayu. Redatelj ga je uzeo za nastup u četvrtom nastavku Transformera, u kojem će glumiti uz Marka Wahlberga, a ove godine ćemo ga gledati i u zanimljivoj drami o trgovini ljudima Glassland.

 

chrispratt

CHRIS PRATT

Najpoznatiji po ulozi u seriji Parks and Recreations, Pratt je igrao i manje uloge u filmovima poput Igra pobjednika i Zero Dark Thirty. Ove godine bi mogao poletjeti jako visoko, ali će sve ovisit o tome koliko će Marvel uspješno predstaviti novi dio svog univerzuma. Naime, ovo ljeto nas čeka Guardians of the Galaxy u kojem jednu od glavnih uloga igra Pratt. Kako film odnosi sasvim drugi tip superjunaka na koje smo naučili, uspjeh ovog filma je upitan, pa tako i proboj Pratta. Prije toga, gledat ćemo ga u Lego filmu u kojem posuđuje glas glavnom glumcu.

 

frankgrillo

FRANK GRILLO

Već 40-godišnji Grillo je jedan od onih glumaca kojeg znate da ste gledali ali se ne možete sjetiti gdje. Glumca, sa 20 godina staža, gledali ste u prvoj sezoni Zakona braće, odličnom Warrioru u kojem je glumio trenera, kao i trileru Opstanak. Ova godina mu je definitivno biti ili ne biti, a priliku za proboj ima zahvaljujući ulozi glavnog negativca Crossbonesa u nadolazećem nastavku Captain Americe. Osim u Marvelovom hitu moći ćemo ga gledati i u nastavku horrora Pročišćenje.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

10 westerna koje morate pogledati

Vrijeme westerna je možda prošlo, ali ove klasike jednostavno morate pogledati   „Pronaći slabu kariku ovog filma je jednostavno nemoguće – od glumačke ekipe predvođene ...