Gdje žene žele da ih dirate?

0

Predigra je ženama izuzetno važna, a ako posvetite pozornost ovim dijelovima tijela bit ćete savršeni ljubavnik

 

„Žene jednostavno obožavaju da ih se ljubi po stražnjem dijelu vrata, i ako posvetite pozornost tom dijelu ženina tijela imat ćete je u svojim rukama prije nego kažete keks“

 

Klitoris, grudi i guza su omiljena mjesta koja muškarci vole „ispitivati“ kod žena, ali osim velike trojke na ženimo tijelu postoji još toliko točaka čija stimulacija može lako „zagrijati“ ženu. Ukoliko želite biti savršeni ljubavnik, ali i pratner, obratite pozornost i na ove erogene zone – sigurno ćete dobiti veliki plus od vaše djevojke!

 

KOSA

Jedna od najčešćih misterija muškarcima jest kako se ženama da toliko vremena provoditi u frizerskim salonima. Naviknuti da naše šišanje traje desetak minuta, zvuči nam nevjerojatno da netko može uživati i po tri sata u salonu. Međutim, osim zbog konačnog rezultata (prekrasne nove frizure), žene uživaju i u pranju, masiranju, šišanju – uglavnom svemu što uključuje dodir kose. Dodirivanje kose je za žene antistres doživljaj od kojeg i mi možemo puno naučiti. Lagano dodirivanje kose može poslati trnce niz njezinu kralježnicu, pogotovo ako to radite laganim kružnim pokretima.

 

VRAT

Nakon dodirivanja kose senzualno zavođenje možete nastaviti poljupcima po vratu. U srednjem vijeku u Japanu muškarcima je posebno bio atraktivan ženski vrat pošto je bio jedan od rijetkih dijelova tijela nepokrivenih odjećom. Žene jednostavno obožavaju da ih se ljubi po stražnjem dijelu vrata, i ako posvetite pozornost tom dijelu ženina tijela, vodeći računa da su poljubci lagani, imat ćete je u svojim rukama prije nego kažete „keks“.. Iako neki drugi dijelovi tijela izazivaju jaču reakciju, ni slučajno nepocjenjujte moć stimuliranja ženskog vrata.

 

KLJUČNA KOST

Da, dobro ste pročitali – ženama dodir na ključnu kost itekako može biti stimulirajući. Blizina kosti, koja se odmah nalazi ispod kože baš kao i na rebrima, omogućuje senzualne osjećaje ženama ukoliko se tim dijelovima tijela posveti pozornost. Posvetite pozornost ovom dijelu tijela još dok je obučena – otkopčajte joj par gumbova na majici, ili skinite joj majicu (ali ne i grudnjak) tako da joj je ključna kost otkrivena. Lagani poljupci na ovom dijelu tijela, pa čak i lagani rad jezikom će učiniti čudo. Vjerujte nam!

 

DONJI DIO LEĐA

Prema bontonu gentleman bi trebao, ukoliko vodi ženu kroz gužvu, staviti ruku na njezin donji dio leđa pokazujući joj na taj način da je želi zaštititi bez da je previše napadan (kao što bi mogla protumačiti da je vučete za ruku, ili joj stavite ruku preko ramena). Baš taj dio leđa je kod žena izuzetno osjetljiv i možete ga iskoristiti za zagrijavanje vaše bolje polovice. Poljupci koji kreću niz kralježnicu i završavaju se upravo na spomenutom dijelu tijela će joj povećati broj otkucaja srca!

 

STRAŽNJI DIO KOLJENA

Malo koji muškarac zna da je ovaj dio ženskog tijela nevjerojatno osjetljiv, pa ga se rijetko tko sjeti stimulirati. Najbolje je da joj pri ljubljenju rukom pređete preko područja iza koljena, laganim dodirom, što će kod nje izazvati veliki osjećaj ugode. Ovo je najbolje raditi još dok ste daleko od kreveta, tako da će ona jedva dočekati da uđete u stan i počnete s pravom akcijom.

 

DLANOVI

Svi mi koristimo dlanove za zadovoljavanje žena, ali zaboravljamo činjenicu da su i ženski dlanovi područje čijim se stimuliranjem djevojku može prirpemiti za akciju. Dobra stvar je što stimuliranje njezinih dlanova možete raditi bilo gdje bez straha da će okolini biti neugodno. Uzmite joj njezin dlan u ruku dok ste npr. u kinu i nježnim pokretima prstom joj prelazite preko dlana. Na vaše iznenađenje, ova akcija će imati itekako pozitivnu reakciju.

 

UŠNE RESNICE

Dodirivanje, ljubljenje pa čak i grickanje nezinih ušnih resnica će itekako izazvati ugodu kod vaše bolje polovice. Ušne resnice su mekane i jako osjetljive pa velika većina djevojaka obožava osjećaj koji usne stvaraju na njima. Spojite li stimuliranje ušnih resnica s poljupcima po vratu budite sigurni da ćete je dovesti do ludila. Možete se i posvetiti ostatku njezinog uha, ali pod svaku cijenu joj izbjegavajte jezik staviti u uho.

 

STOPALA

Pakleni šund nas je naučio da je masaža stoppala tuđe žene kažnjivo bacanjem kroz prozor – eto koliko je senzualna ta masaža! Malo je načina opuštanja žene kao masaža stopala, pogotovo ako je provela na njima cijeli dan. Stoga, učinite to kako treba – uzmite kakvo ulje i nježno joj masirajte stopala. Ne zaboravite prste kao ni strane stopala. Dok neke žene obožavaju da im se nožni prsti „cuclaju“, druge to ne mogu smisliti, stoga bi vašu djevojku bilo pametno upitati da li to želi, ili ne.

 

UNUTRAŠNJOST BEDARA

Unutrašnjost njezinih bedara je jako osjetljiva, pogotovo što je tako blizu vašem glavnom cilju. Stimuliranje ovog dijela kože, bez dodira klitorisa i genitalnog područja, će je poptuno izluditi pa će samu penetraciju iščekivati nestrpljivije nego vi. Ali baš to odgađanje glavne akcije žene vole. Stoga se spustite između njezinih noga i laganim poljupcima i jezikom se spuštajte od pupka prema dole. Ali kad dođete blizu klitorisa, zaobiđite ga i spustite se preponama do unutarnje strane njezinih bedara.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments