Gaćice otkrivaju kakav seks žene žele

0

Prvi seks obično ima neke neugodne trenutke koji brzo prođu, a ako niste sigurni što ona točno očekuje, to vam mogu otkriti njene gaćice

 

„Djevojke koje odaberu tangice sigurno ne očekuju da ih gledate u oči i priznat će vam da im je jedna od najdražih poza doggy stil“

 

Žene pomno biraju donje rublje kada očekuju seks, a još su pažljivije kada su svjesne da će se dogoditi prvi seks s nekom osobom. Erin Dawson za Moder Man je otkrila kakve namjere žene imaju s obzirom na odabir gaćica i kako ih lakše osvojiti.

 

GAĆICE S PORUKOM

Otkopčate li njezine hlače i ugledate gaćice s nekim natpisom na guzi, postoje dvije solucije – ili vas želi nasmijati ili voli lupkanje po stražnjici. U prvom seksu partnerima često zna biti neugodno, a ovo je možda njezin način da probije led. Prihvatite igru i recite neki simpatični komentar na natpis.

 

RETRO RUBLJE

Ovaj tip djevojaka ima samopouzdanja i želi vam pokazati svoje obline. Retro gaćice obično imaju visoki struk i pokrivaju više nego neki drugi modeli, ali su stvorene za draženje. Djevojke koje biraju takve gaćice pomalo su staromodne i radije bi da vi napravite prvi korak.

 

PAMUČNE BIJELE GAĆICE

Uske simpatične bijele gaćice odjenut će djevojka koja smatra da vas ne treba zavoditi donjim rubljem. Osim toga, misli da ste dovoljno bliski i da vas ne treba vabiti te možete prijeći na iduću razinu koja uključuje neke osobne priče i razgovore o vezi.

 

HIPSTERICE

Ljubitelji stražnjice uvijek će glasati za hipserice jer otkivaju više odostraga nego naprijed. Djevojke koje vole hipsterice rado se zezaju i igraju da su teško dostupne pa svakako posvetite dovoljno vremena predigri.

 

TANGICE

One otkrivaju gotovo sve i rijetko koji muškarac će ostati imun pred takvim prizorom. Djevojke koje odaberu takvo donje rublje sigurno ne očekuju da ih gledate u oči i priznat će vam da im je jedna od najdražih poza doggy stil.

 

VOLANČIĆI I MAŠNICE

Dame u romantičnom donjem rublju koje ima volane ili mašnice prvi seks s nekom osobom doživljavaju vrlo osobno i gledaju na njega kao poklon u vezi. Želite li da pokaže svoju divlju stranu, upalite svijeće i otvorite bocu finog vina, a osobito će joj se svidjeti ako preuzmete inicijativu.

 

O sličnim temam pročitajte više na Tportalu.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najbolji tenkovi na svijetu

Donosimo vam sedam najmoćnijih tenkova današnjice koji vladaju bojin poljima širom svijeta   MERKAVA IV Ako itko ima iskustva u korištenju tenkova u borbi tada ...