Dodajte malo žute!

0

Proljeće je pri kraju, dolazi ljeto i vrijeme je za neke veselije boje koje ne nosite tijekom hladnijih mjeseci. Žuta je idealna boja za tople dane, ali je često izbjegavamo smatrajući je previše veselom i izražajnom. Evo kako u garderobu dodati žutu boju a da i dalje ostavljate dojam muškarca sa stilom!

Već sezonama su hlače u bojama u modi. Žuta nije među popularnijim bojama, jer primat drže crvena, bordo i zelena, ali to ne znači da ne bi trebali eksperimentirati i sa žutom. Ukoliko ste od onih koji vole biti upadljivi izaberite jarko žute hlače, a ako volite biti klasičniji birajte hlače u tamnijoj nijansi poput boje senfa. U prvom slučaju će vam hlače razbiti monotoniju boja, dok u dlučaju da želite smireniji izgled kombinirajte ih s bijelom košuljom ili maslinasto zelenim tonovima.

Majica je vjerojatno artikl koji će najbolje „podnijeti“ žutu boju. Bilo da je riječ o polo majici, koja će biti prvi izbor onih koji vole klasiku, ili običnoj majici, osvježite garderobu majicama u žutoj boji. Moći ćete ih nositi u šetnji, na izlasku, pa čak i na poslu. Ali, ukoliko se odijevate za posao izaberite svjetlije ili zagasitije tonove – jarke ostavite za izlaske.

Ne zaboravite da i detalji mogu puno pridonijeti vašem izgledu, pa stoga žutu možete iskoristiti i za neke modne detalje. Žuta kravata, žuti rubac za džep ili sat sa žutim remenom mogu u potpunosti osvježiti vaš izgled. Ali, ne zaboravite da je važno poznavati granice, jer pretjerivanje bi moglo dovesti do toga da izgledate kao kanarinac!

I na kraju, ne zaboravite da žuta može biti i vaša obuća. Preporučamo da u ovom slučaju koristite žute tenisice, i to uglavnom za šetnje i druženja sa društvom, dok za izlaske i poslovne prilike ipak obujete klasične cipele. Žute mogu biti i mokasinke, ali njih obujte samo ukoliko baš volite eksperimentirati i ne bojite se reakcije okoline!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments