Dodajte malo žute!

0

Proljeće je pri kraju, dolazi ljeto i vrijeme je za neke veselije boje koje ne nosite tijekom hladnijih mjeseci. Žuta je idealna boja za tople dane, ali je često izbjegavamo smatrajući je previše veselom i izražajnom. Evo kako u garderobu dodati žutu boju a da i dalje ostavljate dojam muškarca sa stilom!

Već sezonama su hlače u bojama u modi. Žuta nije među popularnijim bojama, jer primat drže crvena, bordo i zelena, ali to ne znači da ne bi trebali eksperimentirati i sa žutom. Ukoliko ste od onih koji vole biti upadljivi izaberite jarko žute hlače, a ako volite biti klasičniji birajte hlače u tamnijoj nijansi poput boje senfa. U prvom slučaju će vam hlače razbiti monotoniju boja, dok u dlučaju da želite smireniji izgled kombinirajte ih s bijelom košuljom ili maslinasto zelenim tonovima.

Majica je vjerojatno artikl koji će najbolje „podnijeti“ žutu boju. Bilo da je riječ o polo majici, koja će biti prvi izbor onih koji vole klasiku, ili običnoj majici, osvježite garderobu majicama u žutoj boji. Moći ćete ih nositi u šetnji, na izlasku, pa čak i na poslu. Ali, ukoliko se odijevate za posao izaberite svjetlije ili zagasitije tonove – jarke ostavite za izlaske.

Ne zaboravite da i detalji mogu puno pridonijeti vašem izgledu, pa stoga žutu možete iskoristiti i za neke modne detalje. Žuta kravata, žuti rubac za džep ili sat sa žutim remenom mogu u potpunosti osvježiti vaš izgled. Ali, ne zaboravite da je važno poznavati granice, jer pretjerivanje bi moglo dovesti do toga da izgledate kao kanarinac!

I na kraju, ne zaboravite da žuta može biti i vaša obuća. Preporučamo da u ovom slučaju koristite žute tenisice, i to uglavnom za šetnje i druženja sa društvom, dok za izlaske i poslovne prilike ipak obujete klasične cipele. Žute mogu biti i mokasinke, ali njih obujte samo ukoliko baš volite eksperimentirati i ne bojite se reakcije okoline!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Novi trailer za Fantastičnu četvorku

Fantastična četvorka bi konačno mogla dobiti film kakav zaslužuje   Ovih dana nas doslovno bombardiraju novim trailerima, od Ratova zvijezda do Batmana protiv Supermana, a ...