Trailermania: Dark Knight Rises

0

Posljednji trailer najnovijeg Batmana pokazao nam je koja nas poslastica ovog ljeta čeka u kinima

 

Premijera… 20. srpnja 2012.

O čemu se radi… Osam godina nakon što je „sredio“ posljednjeg negativca Batmanu se gubi svaki trag. Stanovnici Gothama su na njega i zaboravili dok nasilje ne eskalira a na sceni se pojavi novi negativac – Bane. Vrijeme je da Vitez tame uskrsne i zaštiti Gotham od nove pošasti.

Što očekivati… Najspektakularnijeg Batmana do sada s fantastičnim akcijskim scenama, cool Batmanove gadgete i vozila, zanimljivog negativca i još jednu izvrsnu ulogu Christiana Balea.

Prvi sud… Svaki novi trailer otrkiva nam više i izaziva još veće nestrpljenje. Redatelj Christopehr Nolan i Christian Bale su definitivno spasili Batman franšizu koja izgleda bolje nego ikada pa je čak i užasni Schumacher, redatelj trećeg i četvrtog Batmana, pao u zaborav. Novi film nudi sve što jedan spekatkl treba imati – nevjerojatne akcijske scene (pogledajte samo uništenje dva mosta), spektakularnog negativca, dramsku priču o Batmanovoj borbi sa svojim demonima a tu je i Catwoman. Dark Knight Rises će definitivno biti jedan od najvećih, ako ne i najveći hit godine.

 

http://www.youtube.com/watch?v=g8evyE9TuYk  

 

 

LAJKAJ, SHAREAJ, KOMENTIRAJ I OSVOJI LJETOVANJE

 

marinskakula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijeme je da začinimo stvari novom nagradnom igrom, ovaj put sa jednom lijepom i vrijednom nagradnom igrom – vikend ljetovanjem za dvoje u Hotelu Marinska Kula u Marini kraj Trogira!

Kako do nagrade? do 15. lipnja, krenite s marljivim lajkanjem sadržaja na našoj facebook stranici i portalushareanjem linkova s naše facebook stranice i komentiranjem linkova na facebooku i tekstova na portalu jer vam upravo to može donjeti vrijednu nagradu! Skupljajte bodove koje vam to donosi i 10-ero vas s najviše kupljenih bodova ulazi u bubanj za glavnu nagradu! Svaki lajk na facebooku i portalu, te komentar ispod linka na facebooku donosi vam jedan bod, a share sadržaja s naše facebook stranice i komentar ispod teksta na portalu nagradit ćemo s dva boda. Budite marljivi i uporni, lajkajte, shareajte i ostavljate komentare sa smislom i možda vi budete uživali u vikendu u hotelu smještenom u seoskoj renesansnoj vili iz 15. stoljeća! Iskoristite priliku za vikend za pamćenje.

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

7 činjenica o ženama i masturbaciji

Iako su žene većinom pozitivnog stava kada je o masturbiranju riječ, ipak ih neke situacije jako frustriraju   Istraživači sa sveučilišta Arizona analizirali su razgovore ...