Club 23

0

Najkultniji župski klub još uvijek žari i pali

 

 

 

CLUB 23

SREBRENO, ŽUPA DUBROVAČKA

Šetalište Frana Tuđmana 23

 

Prostor

Od dana kada je Club bio broj manji, odnosno popularna 22-ica, prostor je svakim preuređenjem sve bolji i bolji a vrhunac je postignut prije neke dvije godine, tj. zadnjim preuređenjem. Pomislili smo reći da teško može bolje od ovoga ali se ipak može bolje. Da se razumijemo, bolje uređenih prostora na našem području ima ali ovaj „Movie pub“ stil je pun pogodak, pa čak i ako Club 23 i ne spada baš u kategoriju pubova. Svejedno, kada je prostor i osjećaj ugode u pitanju, Club spada u Top 5 na našem području!

 

5

Usluga

Sama činjenica da je jedan od najboljih dubrovačkih barmena (a i faca), Vlaho Veramenta tu, garancija je da se nećete razočarati kada je usluga u pitanju. Može se u ovoj kategoriji, pronaći po koja zamjerka, poput tu i tamo nedostatka osmjeha, ali sve su to sitnice koje vjerojatno na prvu nećete ni primjetiti. Vjerojatno ne bi niti mi da ne moramo biti kritični. Također, moramo pokuditi vlasnika što nam ne osigura kakvu bombastičnu konobaricu jer kad nas već Club po malo podsjeća na Hooters, bio bi red da se zaposli i kakva konobarica sa „upalom pluća“. I prekrasnim osmjehom, molim!

 

IMG 4861

Komadi

Jeste li čitali naš tekst na bivšoj web stranici o najsavršenijoj curi? Ako jeste tada znajte da Mihaela Miloslavić redovno završava ovdje. I ne samo ona. Club ima kultni status u Župi dubrovačkoj pa i šire. Bez obzira na pojavu nekih novih mjesta, Club je obavezna destinacija, barem za početak noći. U prijevodu to znači da ćete pola Župe (ali i Konavala) naći u Cluba, dakle – sve župske ljepotice su tu. A kako se, ne preveliki, prostor brzo napuni, eto prilike za slučajno očešavanje!

 

4

Zabava

Iz razloga u koje sada nećemo ulaziti, a stvarno se ne može ništa napraviti, zabave u Clubu su samo jednom tjedno. Stvarno šteta jer zabave ovdje su ne samo odlično posjećene već i izuzetno zabavne. Posebno mogu biti ponosni na imena partyja, poput Help me Nurse, Back to the Future… DJ Addo je već standardan tamo i vjerojatno ga vlasnici upisivaju kao dio inventara, ali zašto mijenjati dobitnu kombinaciju, zar ne? Za zabave u Cluba veliki palac gore a za sve one koji onemogućavaju češća događanja veliki palac dolje! Nadamo se da će se to jednog dana promijeniti.

 

IMG 4859

Presuda

Club s razlogom nosi naziv kultnog mjesta i ako se ikad nađete u prolazu, obavezno svratite, bilo na fantastičnu bijelu kavu ili na odličnu zabavu. Ne poći u 23-ice kada ste u prolazu je kao poći u Kinu a ne vidjeti Veliki zid, u Parizu se ne popeti na Eiffelov toranj ili u Barceloni ne omirisati travu na Camp Nou! Mislimo da smo s ovim sve rekli.

Ocjena: 4/5

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Sponzoruše

Je li u redu da osuđujemo cure koje su, možda, od malena maštale o garderobi, a roditelji im je nisu mogli priuštiti?   Prije no ...