Casual obuća za ovu jesen

0

Tri vrste cipela s kojima nećete pogriješiti ove jeseni!

 

koznetenisice

KOŽNE TENISICE

Prvo što će vam trebati jest par kožnih tenisica i to u osnovnim bojama – bijeloj, sivoj i crnoj. Nosite ih na tamne hlače, bijelu majicu kratkih rukava i tanku jaknu osnovnih boja. S ovom kombinacijom nikada nećete pogriješiti.

 

gleznjace

MODERNE GLEŽNJAČE

Za hladnije, ali suhe, jesenske dane izaberite jednu od ovih modernih gležnjača u tamnijoj pustinjskoj boji. Ukombinirajte ih s jeans hlačama i debljim džemperom i ostavit ćete dojam muškarca u trendu.

 

cizmejesen

KOŽNE ČIZME

I na kraju, trebali bi imati kvalitetne kožne čizme s osam ili deset rupa kojima ćete postići casual izgled. Kod izbora je važno da ne uzimate modele koji izgledaju previše alpinistički ili punkerski. I uz njih se preporučaju jeans hlače, uparene s nekom sportskijom jaknom.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Što je potrebno za sretan brak?

Novo istraživanje pokazalo je kako je bračnim parovima vrlo bitno za sretan brak u kući imati dva televizora, toaleta i automobila   Dok su povjerenje, ...