Casual kombinacije u kojima možete nositi kravatu

0

Nije tajna da se kravata ne mora nositi samo između 8 i 16. Bez ikakvih problema možete je nositi preko vikenda, na sudar ili u noćni izlazak sve dok je savršeno uklopite uz ostatak vašeg outfita. Ali, oblačenje sakoa ne bi trebao biti vaš izbor jer bi vaš cilj trebao biti casual izgled koji sasvim „slučajno“ uključuje kravatu, a ne formalni izgled koji ne prolazi bez odijela.

Uz jeans jaknu. Nova jeans jakna će fantastično izgledati u kombinaciji s kravatom i oxford košuljom, ali može proći i izblijedjela jakna ukoliko nije previše iznošena i oštećena. Ovu kombinaciju slobodno možete kombinirati i s jeans hlačama, sve dok nisu iste nijanse ili chinos hlačama.

Uz kožnu jaknu. Ukoliko želite izgledati muževno, kao pravi muškarac, ali istovremeno i sofisticirano ovo je put kojim bi trebali krenuti. Za ove kombinacije su idealne pilotske kožne jakne iz kojih isijava muževnost. Kožna jakna i kravata su posebno savršen izbor za sudare i noćne izlaske.

Uz vestu. Kombiniranje kravate s košuljom i kvalitetnom vestom će vam dati profinjeni, ali i vrlo intelektualan, izgled. Ukoliko želite da vas se doživi kao ozbiljnog gentlemana izaberite vestu od kvalitetnog materijala, bez prevelikog logoa, i koja nije previše zatvorena kako bi se dovoljno vidjela vaša kravata.

Uz deblju košulju. Nošenje košulje preko košulje i s kravatom vam možda izgleda kao suluda kombinacija, ali može izgledati fantastično ukoliko se spari na pravi način. Tzv. overshirt će se izuzetno uklopiti sve dok je od kvalitetnijeg materijala i dok nije kariran!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najkarizmatičniji rock frontmani

Frontmani rock grupa su ti koji bi trebali nositi bend na svojim ramenima, a ovoj desetorici je to uspjelo najviše zahvaljujući svojoj karizmi   „A ...