Čarobni svijet orgazma G-točkom

0

Malo koji muškarac zna da stimulacijom G-točke može kod partnerice postići jače orgazme nego stimulacijom klitorisa

 

„Prstom počinite s pokretima kao da je pozivate da dođe i pri vrhu ćete napipati područje koje je „grublje“ na opip nego ostatak vagine, a dodir tog područja će kod nje izazvati iznenađenje i užitak“

 

Godinama se klitoris smatrao jedinom točkom koja može biti okidač za ženski orgazam. Muškarci su se i onako mučili u pronalaženju te misteriozne točkice koja vodi do ženskog orgazma kada je u 50-tim psiholog Dr. Ernst Grafenberg pronašao jedno još moćnije mjesto unutar same vagine. Ovo područje je 80-tih godina postalo poznato kao G-točka, mjesto koje proizvodi toliko snažne orgazme da neke žene čak mogu i ejakulirati. Oni koji provode vrijeme po internet porno prostranstvima sigurno su upoznati sa pojmom squirting. Da, squirting nije lažan, a za njega je zaslužna upravo G-točka.

 

GDJE SE NALAZI?

G-točka je u stvari ženski ekvivalent za prostatu. Oblika je graška veličine kovanice od 1 kune i na opip je kao spužva. Kako G-točka ima erektilna svojstva, kada krv proradi i G-točka će se uvećati, pogotovo ako je znate pravilno stimulirati. Nalazi se na prednjem vaginalnom“ zidu a slučajno ili ne pogađat ćete je u određenim pozama, poput npr. misionarske u kojoj su njezine noge na vašim ramenima.

 

KAKO JE PRONAĆI?

Prije svega treba istaknuti da je G-točku najlakše pronaći kada je djevojka već seksualno uzbuđena, stoga ne zaboravite na važnost predigre. Da bi je najlakše pronašli neka vaša bolja polovica legne na leđa. Uđite kažiprstom ili srednjim prstom u njezinu vaginu, koliko možete dublje bez prevelikog pritiska. Prstom počinite s pokretima kao da je pozivate da dođe i pri vrhu ćete napipati područje koje je „grublje“ na opip nego ostatak vagine, a dodir tog područja će kod nje izazvati iznenađenje i užitak. Čestitamo, našli ste G-točku.

Ukoliko je izostala reakcija, možda ćete morati pritisnuti malo jače, ali opet ne prejako, jer se G-točka nalazi unutar, a ne izvan, vaginalnog zida. Također, možete se pomoći drugom rukom kojom nježno masirajte njezin venerin brijeg s vanjske strane, točno na onom mjestu na kojem prstima masirate unutrašnjost.

 

KAKO JE STIMULIRATI?

Dok neke žene mogu doživljavati višestruke orgazme, drugima stimulacija G-točke stvara neugodu, stoga nemojte biti iznenađeni ako vaša djevojka spada u one rijetke kojima stimulacija G-točke ne odgovara. Međutim, čak i tada će cijeniti vaš trud.

Najbolji način za stimulaciju je već spomenuto „pozivanje“ prstom. Pritisak treba biti črvst, ali ne previše kako je ne bi povrijedili. Seksualne igračke također mogu biti od pomoći, posebno vibratori koji su namjenjene baš za stimulaciju G-točke i imaju zakrivljen vrh. Dobra vijest za sve one koji imaju prirodno zakrivljene penise – idealni ste za stimulaciju G-točke.

Poze kojima se najbolje stimulira G-točka su već spoenuta misionarska (pri čemu je dobro staviti jastuk ispod guze), doggy style i poza u kojoj je ona na vrhu.

 

ZAŠTO ŽENE U 40-TIM VIŠE UŽIVAJU?

Došlo je vrijeme da vam otkrijemo još jednu znanstvenu činjenicu zašto žene u 40-tim više uživaju u sexu. Orgazam G-točkom je povezan s hormonom estrogenom. Mlađe žene imaju jače klitoralne ograzme jer su im vaginalne opne deblje zbog većih razina estrogena. Kako nakon 30-tih razine estrogena počinju padati, opne se stanjuju, G-točka postaje dostupnija a samim tim i orgazam misterioznom točkom jači! 

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Tko je najljepša predsjednica na svijetu?

Atraktivne političarke nisu novost, ali malo koja dospije na čelo države kao predsjednica   CRISTINA FERNANDEZ DE KIRCHNER Aktualna predsjednica Argentine je prešla 60-tu ali ...