Carl F. Buchererov potpuno crni TravelTec

0

To što je Carl F. Bucherer još uvijek u vlasništvu obitelji koja ga je i osnovala prije 128 godina, po čemu je jedna od rijetkih satnih manufaktura, dovoljno govori o kvaliteti proizvođača iz Luzerna. Bucherer ima bogatu povijest, a novija je počela kada je odlučeno da će proizvesti prvi manufakturni mehanički mehanizam što je u konačnici dovelo do hvaljene Patravi linije.

Ovi sportski satovi namijenjeni muškarcima, ali i ženama, su pogodili savršen omjer tehničke inovativnosti i praktičnosti, zbog čega i jesu najuspješnija Buchererova linija. Jedan od satova iz linije je i Patravi TravelTec, sat posebno namijenjen ljubiteljima putovanja koji je upravo dobio i svoju atraktivnu „all black“ liniju, idealnu za sve one kojima je dosta nehrđajućeg čelika i rozog zlata. Kao i prijašnje verzija, i nova crna inačice, omogućuje praćenje vremena u tri različite vremenske zone, što je izuzetno zanimljivo svima koji vole putovanja, a „čitanje vremena“ u drugim zonama je i dalje vrlo jednostavno.

I ova verzija je i dalje prilično velika, a 47 mm kućište izgleda još veće i robusnije zbog svoje crne boje. Izgled će sigurno posebno privući sportski nastrojene muškarce, podsjetimo Patravi linija i jest linija sportskih satova, ali baš zbog toga treba istaknuti da je sat vodootporan do „samo“ 50 metara. Naravno, malo tko će i roniti dublje, ali današnji standardi su vodootpornost za puno veće dubine, čak i kod onih satovi koji nisu ronilački.

Patravi linija satova nikada nije bila jeftina, pa razlika nije ni ovaj novi TravelTec sat čija cijena iznosi oko 110.000 kn. Dodajte tome još i cijenu putovanja kako bi mogli u potpunosti koristiti njegovu funkciju praćenja tri vremenske zone!

 

TravelTec2

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Ima li nade za F1 utrku u Londonu?

Santander i Bernie Ecclestone su napravili nevjerojatni promotivan film za utrku u Londonu   „Staza, duga nešto više od pet kilometara, bi prolazila kraj najvećih ...