Bulova Sea King Deep Diver za esktremne dubine

0

Bulova je poznata po svojoj Precizionist liniji satova koja se odlikuje super preciznim satovima, ali kvalitetom niti malo ne zaostaju ni njihovi ronilački satovi. Američki proizvođač u vlasništvu Japanaca je posebno ponosan na svoj novi Sea King Deep Diver sat koji je vodootporan do dubina od čak 1.000 metara. Iako je, naravno, ne moguće zaroniti na tu dubinu, svejedno je impresivno pročitati ovakav podatak.

Robusno 50 mm kućeište od titanija, materijala poznatog po otpornosti, u sebi krije precizni japanski mehanizam, ali i helijski ventil kako bi se spriječio ulazak vode i omogućilo satu da izdrži ogroman pritisak velikih dubina.

Uz safirno staklo, istaknute kazaljke i oznake vremena, prozor datuma i krunicu na navoj, Sea King Deep Diver donosi i kvalitetni gumeni režim prilagođen ekstremnim uvjetima koji vladaju na velikim dubinama.

Deep Diver je ograničena serija Sea Kinga, proizvedena u samo 500 primjeraka, a po cijeni od 9.972,00 kn možete ga kupiti OVDJE.

 

bulovadeepdiver2

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments