Breitlingov Superocean Chronograph

0

Izuzetno atraktivan sat koji će preživjeti i dubinu od 2.000 metara!

 

Kao što ste već vjerojatno primijetili, Breitling je jedan od proizvođača satova čije modele najčešće predstavljamo. Međutim, to i ne treba čuditi s obzirom na atraktivnost satova koje ovaj švicarski proizvođač proizvodi još od 1884. godine, a Breitling nam je ujedno upravo predstavio još jedan sat koji oduševljava – Superocean Chronograph M2000!

Ovaj atraktivni kronograf je poseban i po tome što je vodooptoran i potpuno funkcionalan i na dubini od 2.000 metara! Iako je, logično, da nikada nitko neće zaroniti na ovu dubinu, ipak je podatak fascinantan, baš kao i izgled sata koji dolazi sa čeličnim kućištem promjera 46 mm koje na prednjoj strani ima čak četiri milimetra debelo safirno staklo.

Sat je dostupan u potpuno crnoj verziji te čeličnim verzijama s crvenim, crnim, plavim ili zelenim detaljima. Cijena mu je 36.200 kn.

 

breitling2000b

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Što je potrebno za sretan brak?

Novo istraživanje pokazalo je kako je bračnim parovima vrlo bitno za sretan brak u kući imati dva televizora, toaleta i automobila   Dok su povjerenje, ...