BMW Concept M4 Coupe

0

BMW je odlučio zagrijati atmosferu prije službene promocije M4 Coupea u Frankfurtu

 

„Ovaj koncept svojim sportskim i emotivnim dizajnom nastavlja koristiti ‘jezik’ BMW-ova odjela M“

 

Pebble Beach u Kaliforniji je mjesto u kojem se održava specijalizirana izložba sportskih noviteta pod nazivom Concours d’Elegance. Ovogodišnje izdanje, njemački BMW je iskoristio za predstavljanje Concept M4 Coupea, što je svojevrsno zagrijavanje za službenu prezentaciju na salonu automobila u Frankfurtu, koji će se održati od 12. do 22. rujna.

Ovaj koncept svojim sportskim i emotivnim dizajnom nastavlja koristiti ‘jezik’ BMW-ova odjela M. Upotrebom plastike ojačane ugljičnim vlaknima za dijelove karoserije kao što su prednji spojler, krov, stražnji difuzor, osim što doprinose dinamičnom dizajnu, pomažu i u smanjenju mase automobila.

4,0 litreni V8 motor je pojačan sa 420 na 440 KS što će omogućiti ubrzanje do stotke u samo 4.5 sekundi. Uz ručni mjenjač sa šest stupnjeva ugrađivat će se i automatski DKG, s dvostrukom spojkom i sedam stupnjeva, a M4 Coupe se na tržištu očekuje u listopadu.

 

Foto: BMW

 

 

{gallery}bmw-m4{/gallery}

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments