Anđela Marković – naša Miss Kulta

0

Prelijepa djevojka iz Bijelog Polja okitila se titulom prve Miss Kulta

 

„Došla sam odmah doma, tata je otišao po bocu vina i onda smo svi proslavili moju pobjedu u krugu obitelji“

 

Dan poslije, kakav je osjećaj?

Pobjeda u bilo čemu, ne samo izboru, mora biti dobar osjećaj. A poseban je osjećaj kada je nešto prvi put, tako da mou greći da je divan osjećaj biti prva Miss Kult!

 

Jesi li pratila naš live specijal na portalu? I koja je bila prva misao kada si doznala da si pobjedila?

Nisam pratila na portalu jer nisam bila u mogućnosti pa me je o svemu izvještavala moja prijateljica Tamara Đučić, koja je i sama bila finalistica. I kada mi je javila da sam pobijedila nisam vjerovala!

 

Je li se pobjeda proslavila?

Naravno da se slavilo. Došla sam odmah doma, tata je otišao po bocu vina i onda smo svi proslavili moju pobjedu u krugu obitelji. Ipak, pravaz zabava će biti sa društvom za vikend!

 

Pred proglašenje si, u svom javljanju uživo, rekla da se nadaš nečemu ali da nećeš otkriti čemu. Sada je vrijeme da nam otkriješ…

Iskreno da vam kažem, ja sam osoba koja je samouvjerena u svemu. I biti među 10 finalistica je veliki uspijeh jer su sve djevojke zaista bile prelijepe i prezgodne. Kao i svaka od nas očekivala sam nešto, ali ne i da ću pobijediti

 

Tko je po tebi bio favorit?

Moj favorit je bila Tamara Đucic. Prvo što se druzimo i znam je osobno. Djevojka prelijepo izgleda i baš je zgodna. Bila sam uvjerena da će ona nešto uzeti, pa čak i osvojiti.

 

Raduješ li se putovanju u Veneciju?

A tko se ne bi veselio? Naravno da se veselim. Kažu da je Venecija grad koji jednostavno morate vidjeti i doživjeti. Venecija je grad ljubavi, a to je ono što mi treba jer cu ovo putovanje iskoristiti sa svojim dečkom.

 

Pošto ideš na karneval, u što ćeš se maškarati?

O tome ću razmisliti. Obožavam karnevale, i uvijek se maškaram. Tako da imam vremena dobro razmisliti u što ću se maškarati.

 

Hoćemo li te uskoro ponovo vidjeti na našem portalu?

Od mene možete očekivati suradnju u budućnosti.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Fotografi: Boris Mataković

Pratite li Maxbum magazin sigurno ste primjetili njegove slike seksi modela – sada je red da naučimo nešto više o njemu samom!   „Danas djevojke ...