Alcatel OneTouch Idol 3

0

Alcatel OneTouch Idol 3 dolazi s nagrađivanim JBL audio-sustavom, s dva prednja zvučnika i Clari-Fi tehnologijom

 

Alcatel OneTouch, jedan od najbrže rastućih smartphone brendova, na ovogodišnjem MWC-u, svjetskom kongresu mobilnih komunikacija u Barceloni, osvojio je četiri nagrade za svoj globalno lansirani vodeći smartphone Alcatel OneTouch Idol 3. Idol 3 osvojio je “Pick MWC 2015′ od strane popularnih Mashable, Android Authority i Android Central stranica, kao i ‘Best of MWC 2015’ od Know Your Mobile stranice.

‘Dobivene nagrade na MWC 2015 još su jedno veliko priznanje za tvrtku Alcatel OneTouch’, izjavio je Dan Dery, Direktor marketinga. ‘Vrhunske funkcije Idola 3 konkuriraju najboljima u industriji, ali po vrlo pristupačnoj cijeni i to čini ovakvo priznanje spektakularnim’.

Alcatel Idol 3 dolazi s nagrađivanim JBL audio-sustavom, s dva prednja zvučnika i Clari-Fi tehnologijom, Technicolor Color Enhance tehnologijom. Također ima 13 MP kameru na poleđini s najsuvremenijim senzorom. Tu je i ekskluzivna funkcija: telefon je 100 % reverzibilan, tako da se može koristiti vrhom prema dolje i ako ga slučajno okrenete u žurbi korisničko sučelje telefona automatski se prilagođava.

Model od 4.7 inča ima četvorojezgreni CPU i HD ekran, dok 5.5-inčni model ima osmojezgreni CPU i Full HD ekran. Oba modela imaju 4G LTE povezivost i dolaze na Androidu L.

 

Tekst preuzet s vecernji.hr

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments

5 najboljih pjesama Partibrejkersa

Legendarni Partibrejkersi uskoro izdaju novi singl, a mi se prisjećamo njihovih pet najboljih pjesama po našem izboru   „Po mnogima najbolji album srbijanskog benda Partibrejkers ...