Procurio prvi trailer za Batman protiv Supermana

0

Prvi trailer za DC-ev spektakl je iscurio prije vremena

 

Iako je bio planiran za objavu 20. travnja, kako to obična s internetom bude, prvi trailer za Batman protiv Supermana je „iscurio“ prije nekoliko dana. Nakon što se verzija s portuglaskim titlovima pojavila u četvrtak večer, DC-u nije ostalo ništa drugo nego da puste službeni trailer nekoliko dana ranije.

Film koji će svjetlo dana ugledati na ljeto 2016. godine, odgovor je DC-a na Marvelove uspjehe, pa će se tako u borbi jedan na jedan okušati dva najveća DC-eva junaka Vitez tame i Čovjek od čelika! Prvi trailer ne otkriva puno, ali je očigledno da će film biti mračan, baš kao što je bila Nolanova trilogija o Batmanu.

Batman protiv Supermana će bez sumnje biti mamac za publiku, međutim fanovi su, s razlogom, zabrinuti za neke stvari – kako će izgledati međusobna borba dva superjunaka, a druga hoće li Ben Affleck biti potpuni promašaj kao Batman, kao što su to bili Val Kilmer i pogotovo George Clooney. Dok dobijemo odgovor proći će puno vremena, a do tada nam ostaje samo iščekivati izlazak novih trailera.

 

https://www.youtube.com/watch?v=IwfUnkBfdZ4

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Brendovi satova: Tudor

Rolex za one malo manje dubokog džepa – tako bi otprilike mogao zvučati opis Tudor satova. Neki bi to mogli doživjeti kao omalovažavanje, kao što ...