9 stvari koje bi trebali nositi ove zime

0

Zima nam se približava pa je vrijeme da garderobu napunite potrebnim odjevnim predmetima

 

„Izaberite kvalitetan šal u tamnijim bojama, omotajte ga oko vrata poput kravate i u potpunosti ste pogodili s otmjenim zimskim izgledom!“

 

1Beanie

VUNENA BEANIE KAPA

Vunene kape su nekada bile dio grunge i rocklooka, a danas su beanie kape dio imagea velikog broja muškaraca u 30-tim. Iznenadili biste se koliko muškarci s ovim kapama izgledaju privlačno suprotnom spolu, stoga nabavite jednu. Plus, odlično griju glavu u hladnim zimskim danima.

 

2prosivenemajice

PROŠIVENE MAJICE

Flanel više nije u modi, stoga umjesto toga nabavite neke od prošivenihmoajica koje pružaju jednaku količinu zaštite i topline, a itekako su in! Ukoliko želite pratiti trendove, ove bi se majice trebale naći u vašoj garderobi.

 

3mantil

KIŠNI MANTIL

Odličan način da sakrijete svoj obični džemper, ali i da na ulici izgledate itekako otmjeno jest kišni mantil koji se ponovo vraća u modu. Ako mislite da muškarac u njemu ne može izgledati otmjeno sjetite se samo Jamesa Bonda.

 

4koznetenisice

KOŽNE TENISICE

Vašim stopalima također treba posvetiti pozornost, a kožne tenisice pružaju i moderan izgled i udobnost i zaštitu. Ako izaberete crne koje ćete moći nositi gotovo na sve, nikako nećete pogriješiti.

 

5sal

ŠAL

Izaberite kvalitetan šal u tamnijim bojama, omotajte ga oko vrata poput kravate i u potpunosti ste pogodili s otmjenim zimskim izgledom!

 

6dzemper

KLASIČNI DŽEMPER

Zaboravite šarene boje i uzorke, izaberite džemper s nekim od klasičnih boja i izgledat ćete upravo onako kako želite – otmjeno i poslovno. Osim toga, vuneni džemper će vam pružiti dovoljno topline da i ne osjetite hladne zimske dane.

 

7koznerukavice

KOŽNE RUKAVICE

Rukavice su nešto što možete kupiti bilo gdje, od butika do tržnice. Međutim, ukoliko želite ostaviti dojam otmjenog muškarca zaboravite na vunene rukavice koje se mogu kupiti za 19.99 kn i umjesto toga ove si zime kupite kvalitetne kožne rukavice.

 

8tvid

SAKO OD TVIDA

Sakoi od tvida su ponovo u modi, a ukoliko ga obučete ostavit ćete dojam muškarca koji je pun samopouzdanja i koji zna što želi. Ali, dok sako izgleda odlično, izbjegavajte komplenta odijela od ovog materijala.

 

9debelidzemper

VUNENI RIBARSKI DŽEMPER

Koliko puta ste po američkim filmovima (sjetite se samo Oluje svih oluja) vidjeli ribara na palubi svoje brodice u debelom vunenom džemperu? Ove zime, ne samo da će vas takav džemper dobro ugrijati nego ćete s njim biti i u trendu!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

10 seksipilnih kćeri rockera

Njihovi očevi su rock zvijezde a one su izrasle u prve ljepotice   MINKA KELLY Iako je njezin otac bio gitarist Aerosmitha svega nekoliko godina, ...