9 seks poza za koje niste čuli

0

Dosta vam je klasike? Isprobajte neku od ovih nepoznatih i egzotičnih poza

 

VIJETNAMSKA KAMENICA

Da bi izveli ovu pozu djevojka mora biti prilično gipka, jer zahtjeva da njezini gležnjevi budu iza njezine glave tvoreći tako tijelom oblik kamenice – zbog čega je poza i dobila ime. Ova poza u potpunosti otvara njezino tijelo vama i omogućuje ekstremno duboku penetraciju, stoga nije preporučljiva ukoliko ste jače obdareni.

 

KAUBOJKA IZVAN KONTROLE

Poza kaubojke, i obrnute kaubojke vam je sigurno dobro poznata, ali jeste li čuli za kaubojku izvan kontrole? U ovoj pozi morate kleknuti tako da sjedite na svojim petama. Partnerica sjeda na vas, leđima prema vama te ostvaruje potpunu kontrolu nad vama pošto u ovoj pozi jednostavno nemate moć određivanja ritma i dubine penetracije.

 

ZEN SEKS

Muškarac legne na leđa širom raširenih nogu. Partnerica legne na njega, bilo licem ili leđima okrenuta prema njemu, te prekriži noge. Djevojka se može ili poslužiti rukama i kukovima, ili samo kukovima kako bi određivala ritam i dubinu penetracije. Stiskanjem nogu djevojka sebi pojačava osjećaj pri penetraciji.

 

BUŠILICA

Poza koja vam je vjerojatno dobro poznata iz porno filmova, ali poza i koju je teško izvesti, a pogotovo naći djevojku koja će je htjeti isprobati. Ona mora leći na tlo, izdignuti tijelo tako da se ramenima oslanja na tlo, a noge prebaci iznad glave tako da nožnim prstima dodiruje pod. Vaše je samo da penetrirate u ovoj pozi koja je za ljubitelje dominacije.

 

RAŠIRENI ORAO

Poza koja je prilično česta kod bondage igrica. Djevojka legne na leđa, ruke su joj (vezane) iznad glave, dok su noge raširene potpuno, ili tako da su joj gležanj uz gležanj. Muškarac penetrira kao da je u misionarskoj pozi.

 

KARIOLA

Kariola ili tačke je u biti varijacija omiljene vam doggy poze. Oboje ste na koljenima, s tim da ona svojim rukama hvala gležnjeve, oslanjajući se tako samo na koljena. Da bi držala ravnotežu vi je morate čvrsto držati pazeći da je ne ispustite za vrijeme penetracije.

 

KROTITELJ ZMIJA

Ova poza za oralni seks je za one kojima je fitness dobro poznat. Naime, vi trebate stati u pozu stoj na glavi, nakon čega vas partnerica oralno zadovoljava. Zašto bi uopće pravili ove egzibicije radi oralnog seksa? Zato što će vam pojačano kolanje krvi u glavu omogućiti pojačan i poseban doživljaj oralnog seksa.

 

MAJMUNSKA POSLA

Varijacija prethodne poze pri čemu vi nećete raditi stoj na glavi već ćete, baš poput majmuna u ZOO-u, visiti niz negu šipku, granu ili što li već nađete (zato je poza idealna za seks u prirodi). Nakon što se namjestite partnerica vas počinje oralno zadovoljavati. Iskreno, ne znamo zašto bi se uopće (za razliku od prethodne) mučili s ovom pozom…

 

YMCA

Ako vam je krotitelj zmija zvučao zanimljivo, isprobajte i žensku verziju te poze! U ovom slučaju je djevojka ta koja radi stoj na glavi, ali ovaj put širom raširenih nogu tvoreći tako svojim tijelom slovo „Y“. Vaš posao je da je oralno potpuno izludite pružajući joj tako nevjerojatan orgazam!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments