9 razloga zbog kojih trebate prići djevojci koja vam se sviđa

0

Htjeli mi to priznati ili ne, treba hrabrosti prići djevojci i reći joj što osjećate

 

1. Ukoliko skupite hrabrosti i priđete joj, djevojka će vas doživjeti kao nekoga tko je samouvjeren. A djevojke to vole.

2. Koliko je samo potencijalnih lijepih ljubavnih priča propalo jer ni jedno ni drugo nisu imali hrabrosti napraviti prvi korak? Budite muškarac, priđite prvi i nemojte dopustiti da i vaša priča propadne.

3. Ukoliko ne napravite taj korak, uvijek ćete se pitati što bi bilo kad bi bilo. Stoga, skupite hrabrosti i krenite – dobit ćete odgovor i moći ćete krenuti dalje, na ovaj ili onaj način.

4. Zar nije ljepota u nepredvidivosti? Nitko ne može znati hoće li odgovor biti da ili ne, i koliko vas god to izluđivalo – zar vas to na neki način ne tjera dalje?

5. Osjećaj kada joj prilazite, kada vam srce tuče ubrzano, dlanovi se znoje… je ipak nešto posebno. Jednog dana će vam to nedostajati, stoga uživajte u svakoj sekundi.

6. Pustite priče i ne nasjedajte na one „ona je izvan tvoje lige“. Samo odvažni dolaze do vrha i osvajaju nagrade, a ako imate odvažnosti i hrabrosti sve se može!

7. Čak i ako vas stavi u svoju „frend zonu“ to ne znači da iz nje ne možete izaći. Priznajte joj svoje osjećaje i najgore što vam se može dogoditi jest da ostanete prijatelji!

8. Vjerujte u zakon velikih brojeva. Pa što ako ste zaredali puške i posljednjih vas je, ne znate ni sami koliko, djevojaka odbilo? Po zakonu velikih brojeva jednom će doći taj odgovor „da“. I možda je baš to taj trenutak!

9. Ukoliko i reče „ne“, nemojte misliti da je kraj svijeta. Očigledno vam nije bila suđena. Stoga glavu gore, jer tamo negdje vani je djevojka koja vam je suđena!

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

10 najboljih nogometaša u 2014.

Britanski časopis 4-4-2 je izabrao deset najboljih nogometaša koji su obilježili godinu na izmaku   10. ARJEN ROBBEN FourFourTwo je dijelom teksta o Robbenu najbolje ...