9 proljetnih komada koje morate imati u garderobi

0

Proljeće nam kuca na vrata, a ako je suditi po nevjerojatno visokim temperaturama izgleda da je već i stiglo. Pravo je to vrijeme stoga da svoj ormar napunite odjećom za proljeće. Evo u što bi sve trebali investirati, ukoliko već niste.

Džemper s mornarskim prugama. Proljeće je idealno vrijeme za mornarske pruge koje baš nikada ne izlaze iz mode. S ovim džemperom ćete baš uvijek pogoditi.

Oksford košulja. Ovaj tip košulje je idealan za sva godišnja doba, ali u proljeće najviše dolazi do izražaja jer je ne trebate „skrivati“ iza džempera ili sakoa.

Bijela majica. Dobro će doći u svim godišnjim dobima, ali najviše u proljeće i ljeto kada bez nje jednostavno ne možete. Možete je kombinirati doslovno sa svim i svačim.

Chino hlače. Uz obavezni jeans, kao i kvalitetne hlače za poslovne prilike, mjesto u vašoj garderobi bi trebale naći i chino hlače.

Pilotska jakna. Pilotske jakne su izuzetno muževne i stoje baš svakom muškarcu, a idealne su za nošenje u rano proljeće. Kako odlično idu u svim kombinacijama, obavezno bi trebale naći mjesto u vašoj garderobi.

Nestrukirani sako. Kada dođe proljeće i polako ostavljamo jakne kod kuće, potreban van je jedan dobar nestrukirani sako. Prednost sakoa je što se može nositi u različitim prigodama.

Baloner. Kiša nije neuobičajena pojava u toku proljeća, pa vam je potreban jedan komad garderobe, koji će vas zaštiti od nepredviđenih vremenskih neprilika. Najbolji izbor su baloneri u krem nijansama.

Derby cipele. Ove izuzetno udobne cipele dolaze na svoje u proljeće, kada ne trebamo brinuti oko vremenskih (ne) prilika. Izbjegavajte jedino crnu boju za svoje derby cipele.

Bijele tenisice. Svaki muškarac mora imati par kvalitetnih tenisica. Ne samo da će vam dobro doći za treniranje i casual prilike, već ih možete kombinirati i s odijelom, ali poštujući određena pravila.

 

Foto: hm.com

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

10 najboljih boksačkih revanša

Pacquiao i Bradley su nam priredili izvrsnu borbu, ali ovih 10 okrašaja ipak ostaju najbolji revanši u povijesti boksa   „Završna borba će ostati zapamćena ...