9 grooming trendova

0

Ovo su trendovi koje bi svaki muškarac trebao pratiti ove godine

 

BRADA

Nemojte: Da, brade su ponovo u modi, ali to ne znači da je pustite da raste bez kontrole.

Napravite: Ukoliko želite pustiti bradu pazite da je održavate na određenoj dužini, a ako niste pobornik brada brijte se redovno jer dvodnevna brada može izgledati neuredno.

 

BRIJAĆI APARATI

Nemojte: Koristiti aparatiće za jednokratnu uporabu jer nemaju dugu trajnost i žilet će istupiti prilično brzo.

Napravite: Koristite aparatiće kojima se žileti mogu mijenjati, a poželjno je da imaju više oštrica. Jedan žilet bi trebao trajati mjesec dana, a samo brijanje će biti puno ugodnije i kvalitetnije.

 

TEHNIKA BRIJANJA

Nemojte: Pokušavati jednim potezom skinuti što više dlaka i pokriti što veću površinu jer je to najbolji put da se porežete.

Napravite: Vaši pokreti bi trebali biti precizni i kratki. Zategnite kožu, povucite kratki potez i isperite oštricu prije nego radnju ponovite. Na ovaj način će vam koža pri svakom trenutku biti jednako utegnuta.

 

VRIJEME BRIJANJA

Nemojte: Brijati se prije nego što otiđete pod tuš.

Napravite: Umjesto toga prvo se otuširatje pa se obrijte nakon toga. Topla voda pri tuširanju će vam otvoriti pore što će olakšati brijanje i smanjiti mogućnost posjekotina.

 

NANOŠENJE KREME ZA BRIJANJE

Nemojte: Suho brijanje, ali i nanošenje kreme rukom više nisu u modi.

Napravite: Kao i kod mnogih stvari retro je in. Investicija u kvalitetnu četkicu za brijanje će vam se brzo isplatiti jer će konačan rezultat brijanja biti puno kvalitetnij pšto će se krema za brijanje ravnomjerno rasporediti po cijelom licu.

 

UMIVANJE

Nemojte: Pranje vodom će očistiti samo ostatke kreme, dlačica i prlajvštinu s vašeg lica.

Napravite: Koristite piling koji će ne samo omekšati vašu kožu već će smanjiti i mogućnost nastanka uraslih dlačica.

 

DLAKE NA LEĐIMA

Nemojte: Dopuštati da vam dlake rastu na leđima, niti pokušavati problem riješiti sami.

Napravite: Potražite profesionalnu pomoć. Depilacija leđa se obavlja u svim kozmetičkim salonima, brzo se obavi a bol je minimalna.

 

DLAKE NA PRSIMA

Nemojte: Brijati prsa sami. Dlake će izaći brzo, bit će vrlo oštre i pogled na njih će se djevojkama svidjeti koliko i dlakava prsa.

Napravite: Velika većina djevojaka jednostavno obožava gola prsa na muškarcima, stoga odradite posao kako treba – brzo i učinkovito u kozmetičkom salonu. Rezultat će trajati prilično dugo.

 

DLAKE ISPOD PAZUHA

Nemojte: Puštati da dlake neometano rastu jer busen dlaka ispod pazuha neće oduševiti baš niti jednu djevojku.

Napravite: Međutim, to ne znači da bi dlake u potpunosti trebali obrijati jer je podjednak broj djevojaka za dlačice ispod pazuha ili potpunu depilaciju. Stoga ih, da bi bili sigurni, trimerom skratite što više možete.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments