8 stvari koje žene žele da znate

0

Žene su definitivno komplicirana stvorenja, ali kako ne možemo bez njih, bilo bi dobro da razumijete što one stvarno žele

 

1. Kada je ljuta na vas, želi da obratite pažnju na nju. Poljubac ili zagrljaj će u tim trenucima učiniti čuda, baš kao i isprika ukoliko ste stvarno nešto napravili pogrešno. Ukoliko vas ignorira, također je vrijeme da joj obratite pozornost. I u najboljoj vezi će kad-tad doći do svađe, ali ukoliko je veza kvalitetna, iz svađe ćete izaći još čvršći.

2. Kako joj izgovorite riječi „volim te“ je izuzetno važno. Nama muškarcima su te riječi postale nešto što u većini slučajeva izgovaramo automatski, ali ne i ženama. Njima te riječi i nakon 10 godina još uvijek znače isto što i na početku, stoga budite iskreni kada ih izgovarate a ne da ih govorite isto kao da govorite – dobar dan.

3. Žene su svjesne vaših misli. Svaka djevojka želi izgledati što bolje, i to ne samo radi sebe već i radi vas. Međutim, iako su ljubomorne kada prođu kraj djevojke koja je atraktivnija od nje, unatoč tome što će joj tražiti tisuću mana, ipak će znati da je ta djevojka ipak atraktivnija. Također će znati da ste je i vi primjetili.

4. Ukoliko im niste odgovorili na poruku zabrinuti će se. Bez obzira bili na izuzetno važnom sastanku, pa čak i radili na hitnoj spašavajući živote, ukoliko vam je poslala poruku a vi niste odgovorili u određeno vrijeme, zabrinut će se pa će vas zvati ili poslati poruku s pitanjem „je li sve u redu?“. Vjerojatno su to majčinski nagoni i genetska zabrinutost za djecu, ali njezina zabrinutost vam u konačnici može biti i kompliment jer joj je očigledno stalo do vas. Osim ako poruku ne šalje kako bi vas provjeravala gdje ste jer je ljubomorno bolesna…

5. Čuvanje tajni je varanje. Tj. tako one to vide. Ako na svom FB profilu kao prijateljice imate bivše djevojke, a da ona to ne zna, shvatit će sve kao prevaru i teško će preći preko toga. Ukoliko joj niste rekli znači da ili nešto ima, ili se brinete njezine reakcije. Ukoliko nije oduševljena što imate prijateljice na FB-u, pokušajte joj objasniti da su sto prijateljice koje za nju ne predstavljaju nikakvu opasnost, ako ne shvati trebali bi se početi brinuti o tome koliko je „zdrava“ njezina ljubomora.

6. Predstavite je kao djevojku. Ukoliko ste u vezi već nekoliko mjeseci, i ne viđate se sa drugima, kada je upoznajete sa svojim prijateljima obavezno je predstavite kao svoju djevojku. U protivnom će misliti da vam nije stalo i da je vidite samo kao prolaznu vezu. A to joj se niti malo neće svidjeti. Činjenica i jest, ukoliko ste nekoliko mjeseci zajedno, da vam ona i jest djevojka.

7. Većina djevojaka ne mari za novac. Iako mnogi muškarci misle suprotno i većinu djevojaka smatraju sponzorušama, istina je ipak drukčija. Djevojkama nije važan novac, koliko im je važno da imate ambicija – i tu je glavna i velika razlika. Djevojke će svakog muškarca gledati kao potencijalnog muškarca za cijeli život, a u njemu želi vidjeti vođu obitelji i zaštitnika. Ukoliko u njemu ne vidi niti malo ambicije, tj. vidi samo nekoga tko po cijeli dan želi igrati igrice, pitat će se kako će se taj muškarac moći brinuti o cijeloj obitelji. Ima logike, zar ne?

8. Ne pokušavajte ih impresionirati. Ukoliko po nju dođete skupocjenim automobilom, kada plaćate piće izvadite najveću novčanicu, ili pokazujete najnoviji mobitel, nemojte misliti da će biti impresionirana (osim ako stvarno nije riječ o djevojkama poznatijim i kao sponzorušama). Djevojke će više bit iimpresionirane ukoliko joj pokažete pažnju i stvarno budete zainteresirani za ono što ona priča.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Emma Watson

Nekadašnja mala štreberica iz Harryja Pottera izrasla je u pravu lijepu mladu damu     Kako je serijal Harry Potter išao kraju bilo je očigledno ...