8 osobina savršene djevojke

0

Ukoliko vaša djevojka ima ove osobine – trebali bi je zadržati!

 

1. Seksualnost. Ako vaša djevojka voli preuzeti inicijativu, voli isprobavati nove stvari i ne boji se prepustiti užitku – naišli ste na potencijalno idealnu djevojku. Današnje djevojke su svjesne svoje seksualnosti (što je itekako pohvalno) i u krevetu žele uživati jednako kao vi. Ako ste seksualno kompatibilni samo vam je nebo granica (kada je užitak u pitanju).

2. Privlačnost. Djevojke se neće srediti samo radi sebe, nego i radi vas. Svaka djevojka želi izgledati savršeno za svog partnera, i ako vas svaki put iznenadi svojim seksipilom i izgledom, znači da se stvarno potrudila za vas. Primijetite to, i shvatite da bi se i vi mogli malo potruditi da izgledate bolje za nju.

3. Poštovanje. Vrlo jednostavno – vi morate poštivati svoju djevojku, baš kao što i ona mora poštivati vas. To ne znači da morate voziti skupocjeno auto i da radite na visokoj poziciji, već da vas cijeni kao osobu i čovjeka, bez obzira na materijalne stvari. Ukoliko vas poštuje, znajte i da je njezino srce 100% vaše.

4. Slaganje s vašim bližim. Muškarci izbjegavaju voditi svoje bolje polovice u izlaske s prijateljima, ali zato što se pričom ne uklapaju, jer im bude dosadno, jer stalno pitaju „kad ćemo ići doma“, i jer se ne razumiju u muške stvari. Ali, što ako imate djevojku koja voli nogomet, koja je spremna prihvatiti prave muške šale i koja se odlično slaže s vašim prijateljima?

5. Inteligencija. Ima li išta gore od ne previše inteligentne osobe koja se ponaša kao da je „popila svu pamet svijeta“ i koja voli davati savjete? Takvu osobu sigurno ne želite za svoju partnericu! Ali, zar postoji išta ljepše od toga kada možete voditi dubokoumne razgovore sa svojom boljom polovicom? I nemojte se brinuti ukoliko je inteligencijom superiorna u odnosu na vas!

6. Neovisnost. Neovisnost oba partnera je ključ svake uspješne veze. Ukoliko je imala težak radni dan, ili je muče neki problemi dobro je da joj pomognete, saslušate je i pružite joj zaštitnički zagrljaj. Ali, ukoliko ne može funkcionirati bez da se savjetuje s vama, ili da se dobro isplače u vašem zagrljaju očigledno joj treba neka zaštitnička figura bez koje ne može funkcionirati.

7. Tolerancija. Prava djevojka će vas uvijek pustiti da budete – muškarac. Jer prava djevojka zna da su druženja s prijateljima, roštiljanje i večeri uz nogomet nešto što rade (gotovo svi) muškarci. I neće vas pokušavati odvući na izložbu svijeća, tečaj kuhanja ili zajednički odlazak u wellness – osim ako vi to iskreno ne želite.

8. Inspiracija. Prava vas djevojka neće tjerati da budete bolji, već ćete uz nju poželjeti i vi biti bolji. Idealna djevojka je toliko savršena da će vas samim svojim postojanjem „natjerati“ da želite biti kao ona, da želite i vi biti što bolji. Da, prava djevojka može biti vaš idol!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments