8 najboljih filmskih pasa

0

Ovi su psi postali najveće zvijezde svojih filmova, te su stekli brojne obožavatelje

 

„Možda više nije toliko strašan kao kad smo bili djeca, ali nam ja zauvijek ostao urezan u pamćenje!“

 

Milo

8. MILO

Maska

Kao i svaki maleni psić i Milo osvaja sposobnošću izvođenja trikova. Ali, kada se domogne maske postaje prava zvijer koja će svojim ogromnim raljama gristi sve pred sobom.

 

RinTinTin

7. RIN TIN TIN

Rin Tin Tin

Prapotomak inspektora Rexa je bio prava filmska zvijezda 20-tih godina prošlog stoljeća koja je snimila čak 27 filmova i ostala godinama obožavana nakon smrti.

 

Beethoven

6. BEETHOVEN

Beethoven serijal

Ogromnu i nespretnu mrcinu koja će po kući porušiti sve živo je jednostavno nemoguće ne voljeti. Ali, baš kao i u drugim filmovima, najspretniji na kraju uvijek spasi situaciju!

 

Puffy

5. PUFFY

Svi su ludi za Mary

Iako se pojavljuje u samo nekoliko minuta, Puffyja je bilo nemoguće zaboraviti. Puffy je definitivno čudan pas koji se voli ljubiti sa svojom vlasnicom, ali kada je napao Bena Stillera jednostavno nas je osvojio.

 

Frank

4. FRANK

Ljudi u crnom

Uvijek nabrijani i neraspoloženi maleni psić koji obožava psovati. U konkurenciji dvije filmske superzvijezde, psić je na kraju odnio svu slavu u ovom filmu. Who let the dogs out!

 

Lassie

3. LASSIE

Lassie se vraća kući

Tko još kao dijete nije bio oduševljen Lassiem, pametnim i odanim psom koji pronađe put do svog vlasnika na drugom raju države?

 

Hooch

2. HOOCH

Turner i Hooch

Hootch definitivno nije bio pas kojeg bi poželjeli u vlastitom domu, zbog tona slina i činjenice da mora oglodati sve na što naiđe, ali tko još ne voli smipatične badass pse?

 

Cujo

1. CUJO

Cujo

Kad smo kod badass pasa postoji li opakiji pas od Cuja, manijakalnog psa koji ubija sve živo? Možda više nije toliko strašan kao kad smo bili djeca, ali nam ja zauvijek ostao urezan u pamćenje!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

3 vježbe za izgradnju bicepsa

Kako svaki muškarac želi imati što veće bicepse, želja će vam se ostvariti s ove tri vježbe   „Ponekad promjenite neku od vježbi u treningu ...