7 znakova da je dobra u krevetu

0

Izašli ste na spoj i zanima vas kakva je u krevetu? Evo načina da saznate

 

Ljudi obično misle da je žena koja se oblači izazovno dobra u krevetu, međutim visoke pete, minice i duboki dekolte ne znači da ste našli tigricu. Naišli ste na ženu koja voli izgledati sexy ali to nema veze s njezinom sposobnosti u krevetu.

Da bi saznali više o svojoj djevojci i prije nego što spavate sa njom obratite na sljedećih sedam znakova koji će vam puno toga reći.

 

OMILJENA HRANA

Čuvajte se cura koje u restaurantu reču „Joj, ne znam što bi. Što ćeš ti?“. Obično su takve žene pasivne, ne samo u životu nego i u krevetu. S druge strane, žena koja točno zna što želi isto tako točno zna što želi i u krevetu. Osjećaji u hrani često su jednaki osjećajima i željama u krevetu. Žene prije nisu spavale sa više od jednim muškarcem pa nisu ni znale što žele. Današnje žene, s druge strane, točno znaju što žele i sklonije su eksperimentiranju.

 

NAČIN NA KOJI JEDE

Dobro pazite kako jede svoju hranu. Koliko je „temeljita“ i prije svega kojom brzinom jede, daje puno toga za naslutiti. Ako je među onima koji svoje jelo sliste u par minuta vrlo je vjerojatno da je takva i u krevetu i da joj je brzinac od par minuta sasvim dovoljan. Ako je među onima koje dugo jedu, i koje dugo žvaču tada ćete se morati više potruditi u krevetu kako bi je zadovoljili.

 

OMILJENI SLADOLED

Prema istraživanju neurologa Adama Hirscha, podatak koji sladoled žena voli puno govori o njoj. Ako je ljubiteljica čokoladnog sladoleda radi se o vrlo romantičnoj osobi, za razliku od onih koje vole jagode. Ljubiteljice vanilije su u potrazi za snažnim momcima. Dakle, ljubiteljice čokolade – duge igre u krevetu, vanilije – žešći sex.

 

NAČIN GOVORA

Ne, brzi govor ne znači da je vatra u krevetu i obrnuto, spori da je smotana. Ali njezin tempo govora je ipak važan ako ga usporedite sa vašim. Ako ste vi među onima koji brzo govore tada ćete se u krevetu odlično slagati sa ženom koja govori isto kao vi. Partner koji sporo govori i partner koji izgovara 100 riječi u sekundi se nikada neće dobro slagati. Barem prema riječima psihologa Michaela Cunninghama.

 

STARIJE – BOLJE

Mlađe djevojke često u krevetu nisu opuštene pa teže i ostvaruju orgazam. Veliki broj njih čak i brine hoće li pokvariti frizuru! S druge strane, starije, ili bolje rečeno iskusnije, žene točno znaju što žele i to će vam i reći. Opuštenije su i više će uživati a vi ćete točno znati što napraviti da bi ih zadovoljili.

 

POLJUPCI

Za žene su poljupci jedna vrsta sexa i iz njezinih poljubaca ćete puno toga moći pročitati. Ukoliko je žena senzualna vrlo je vjerojatno da će biti izvrsna u krevetu. Ukoliko vam rukama prolazi kroz kosu dok se ljubite, stišće se uz vas i nježno ili glasno uzdiše možete početi skakati od sreće – našli ste tigricu u krevetu!

 

PLES

Uobičajeno je mišljenje da je žena koja dobro pleše dobra i u krevetu, međutim jeli to istina? U većini slučajeva jest! Sex nije samo jedna poza sa kornjačinim pokretima, za kvalitetan sex potrebni su pokreti, baš kao i u plesu. Dakle, žena koja odlično pleše sigurno neće ležati kao drvena Marija u krevetu!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

8 zanimljivosti o H.R. Geigeru

Znate li sve o tvorcu vizualnog izgleda Aliena, koji nas je nažalost nedavno napustio?   1. H.R. Geiger je bio voditelj tima za vizualne efekte ...