7 tipova muškaraca koje žene izbjegavaju

0

Ukoliko ste jedan od ovih tipova muškaraca ne bi se trebali čuditi što nemate sreće sa suprotinim spolom

 

ŽENOMRZAC

Ovakvi muškarci se uopće ne trude sakriti da žene smatraju manje vrijednim spolom i omiljeno im je ponižavanje cijelog ženskog spola, uključujući i djevojku s kojom su na spoju. Osim u slučaju da  djevojka, s kojom su izašli, pati od teškog sindroma manje vrijednosti drugom spoju se ovakvi muškarci jednostavno ne mogu nadati. Zar bi i vi htjeli biti u vezi sa ženom koja vrijeđa cijeli muški rod?

Što napraviti ukoliko ste takav tip? Trebate se dobro analizirati i zapitati se zašto imate takav odnos prema suprotnom spolu? Je li razlog u odgoju? Djetinjstvu? Možda ne bi bilo loše potražiti i pomoć psihologa ukoliko sami ne možete doći do zaključka. Ali, bez obzira na razlog, morati ćete dobro promijeniti pristup ženama ukoliko želite biti u sretnoj vezi.

 

MUŠKARAC KOJI JE UVIJEK U PRAVU

Svi mi smatramo da je naše mišljenje ispravno, ali postoje i oni koji nit imalo ne uzimaju u obzir tuđe mišljenje, jer Bože sačuvaj da su oni ikada u krivu. Što je najgore, takvi tipovi muškaraca će vam uvijek dijeliti svoje mišljenje i svoje savjete kakvi bi trebali biti, i što bi trebali napraviti – jer oni znaju kako nešto treba biti. Već od prvog spoja ovakvi muškarci znaju djevojkama dati do znanja da neke stvari rade pogrešno, i da će ih oni „izvesti na pravi put“.

Što napraviti ukoliko ste takav tip? Opustite se i uživajte na spoju. Ukoliko otkrijete na djevojci nešto što vam se ne sviđa, ili nešto za što smatrate da ne radi kako treba, promislite – imate li uopće pravo ispravljati nekoga? Tko ste vi da nekome govori je li u pravu ili nije? Uvijek imate izbor ne izaći na drugi spoj s nekim ukoliko vam se ne sviđa, ali sve dok imate mana (a imamo ih svi) nemate pravo mijenjati nekoga po vašim željama (kao ni taj netko vas.

 

ŠKRTAC

Ovakvi muškarci će pozvati djevojku na večeru, a kada dođe vrijeme za plaćanje računa ili će se misteriozni izgubiti u WC, oduševljeno pristati da ona plati račun uz svečanu najavu da idući put on časti, ili će ponuditi da podijelite račun jer kao želi pokazati da poštuje jednakost spolova. Ovakav muškarac će uvijek birati najjeftinije stvari, pogotovo kada je riječ o poklonima za bolju polovicu. Mnogim ženama definitivno i nije do poklona, ali im to sasvim dovoljno govori koliko pažnje mogu očekivati od takvih muškaraca.

Što napraviti ukoliko ste takav tip? Da bi oduševili djevojku nije potrebno potrošiti puno novca, važno je jedino da se osjećaju posebno i da vide da vam je stalo. Jedna ruža ne košta mnogo, a njoj će značiti puno! Škrtost i van veze nije lijepa osobina pa bi svejedno itekako trebali poraditi na njoj. Iako se škrtost itekako teško liječi…

 

LOVAC NA SUKNJE

On je veliki „frajer“ i ponosan je na to, a od priče o njegovom automobilu draža mu je jedino priča s koliko je djevojaka bio i kakva je koja bila. Naravno, u većini slučajeva će u priči prilično toga i nadodati. Ne libi se o tome pričati niti pred djevojkom s kojom je na spoju, baš kao niti odmjeravati konobarice u baru u kojem ste na spoju, kao niti ostale djevojke. Ovo ponašanje ne samo da je neodgojeno, nego može ostaviti itekakvog traga na samopouzdanje djevojke s kojom ste izašli. Šanse da izađete na drugi spoj su u ovom slučaju gotovo jednake čistoj nuli.

Što napraviti ukoliko ste takav tip? Što bi rekli o djevojci koja na prvom spoju priča s koliko je muškaraca bila i kako je njezin zadnji bio pravi tigar u krevetu? Da, svi znamo što bi rekli. Flertovanje sa drugim ženama se donekle može opravdati bezazlenom zabavom, ali tek kasnije i nikako ne na prvom spoju. Kao što smo već rekli to je itekako nekulturno ponašanje koje djevojka s kojom ste izašli, bez obzira kakva bila i sviđala vam se ili ne, nikako ne zaslužuje.

 

AROGANTNI TIP

Njegov ego je izuzetno velik, a na sve druge voli gledati s visoka, često zna i vrijeđati druge, ne nužno djevojku s kojom je izašao. Međutim, djevojke će često na osnovu ponašanja muškarca prema ljudima doći do zaključka na kakvo ponašanje prema njima mogu računati. Ovakvi muškarci vole isticati svoj status u društvu i svoj bankovni račun, a to je osobina koju malo tko voli, osim možda djevojaka koje i ne skrivaju činjenicu da su – sponzoruše.

Što napraviti ukoliko ste takav tip? Ne samo da nju ne trebate gledati s visoka, već se isto tako trebate ponašati i prema drugima – dakle, morat ćete u potpunosti izgubiti ego, ili ga barem prilično smanjite kako bi ona vidjela da se trudite. Djevojke vole kada se muškarci trude da budu bolji, ali problem je što ljudi s velikim egom teško prihvaćaju da imaju problem koji treba riješiti.

 

DOSADNI TIP

Pod dosadnim muškarcem ne smatraju se samo oni koji vole pričati na veliko, tj. oni koji „udave“ svojim pričama, već i oni koji su predvidljivi, dakle oni kojima možete bez problema predvidjeti što će iduće napraviti, kao i oni koji u sebi nemaju niti malo avanturističkog duha pa bi cijeli dan proveli samo pred televizorom. Iako djevojke često vole tipove koji nisu razuzdani, opet vole i kada ima barem malo vatre u njima.

Što napraviti ukoliko ste takav tip? Ne morate biti odmetnik da bi je zainteresirali, ali nikako nemojte igrati 100% po pravilima. Djevojke vole iznenađenja, pa se potrudite iznenaditi je što češće. Pozovite je i recite joj da ima 30 minuta da se spravi za piknik u prirodi – počnite od takvih jednostavnih stvari koje će ipak kod nje ostaviti dojam.

 

EMOCIONALNI TIP

Već na prvom spoju ovakvi će muškarci odmah pokazati osjećaje, kao što će i pokazati da im treba vaša pažnja i zagrljaj. Kako djevojke vole neovisne i samopouzdane muškarce ovakvi muškarci će teško proći jer će ih većina djevojaka smatrati – maminim mazama, kao što će i smatrati da u biti vi želite da vam ona bude druga mama. Djevojke su te koje se vole osjećati zaštićeno od strane vas, a ne da one moraju štititi vas.

Što napraviti ukoliko ste takav tip? Ako ste od onih kojima je neophodan zagrljaj i konstantno iskazivanje osjećaja, pokušajte se suzdržati od toga barem u početku. Kasnije, kada veza postane ozbiljnija naravno da ćete i jedno i drugo češće izražavati emocije, ali i tada ćete sve morati držati pod kolikom tolikom kontrolom. Morate shvatiti da djevojke nisu tu da budu vaše majke, već partnerice u životu – i to ravnopravne.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Alternativni izvori proteina

Dosta vam je pilećih prsa i tune? Ove namirnice mogu biti odličan izvor proteina   Vi ste ono što jedete, govori jedna stara mudra izreka, ...