7 tetovaža koje muškarci ne smiju imati

0

Bilo koju od ovih tetovaža ni u kojem slučaju ne stavljajte na vas

 

sidro

SIDRO

Pomorac ste i volite more, da razumijemo to, ali u tom slučaju tetovirajte more, galebove… bilo što, samo ne sidro koje podsjeća na JRM tetovaže.

Alternativa: Cool znak profesije. Za mornare smo definirali. Ako ste mesar – Chicago Bulls glavu, ako ste prodavač u supermarketu – bar code..

 

idoli

POZNATA FACA

Da, Bob Marley je bio čunka, Kurt Cobain isto ali tetoviranjem nekog vašeg životnog idola, pogotovo ako je on pjevač ili glumac, suprotnom spolu šalje pogrešnu poruku. Dame će smatrati da su vam prioriteti u životu čudni.

Alternativa: Stih. Većina pjevača je imala barem jedan dubokouman stih. Zašto ne odati priznanje idolu na taj način?

 

crtici

CRTANI LIKOVI

Đuro S. Zlikovski je cool, Tasmanijski vrag također ali ako ste dovoljno stari da vozite automobil tada ste prestari ta takvu tetovažu. Promislite samo kako će vas žene gledati sa likom iz crtića.

Alterntiva: Originalni crtež. Nacrtajte nešto sami ili dajte nekome da vam nacrta.

 

isus

ISUSOVA KRUNA

Bodljikava žica ili Isusova kruna je dobro stala na Pameli Anderson ali njezina popularnost, mislimo na tetovažu, je odavno prošla. Ako želite biti zastarjeli slobodno a ako želite biti faca i dokazati da možete istetovirati nešto oko cijelog bicepsa tada istetovirajte…

Alternativa: Tekst. Tetovirajte neki tekst koji za vas ima neko značenje, neku životnu izreku ili slično koja će se „omotati“ oko vašeg bicepsa.

 

kineskiznak

KINESKI SIMBOLI

Koliko puta ste čitali kako je netko mislio da ima znak za mudrost a ispalo je da ima pozu broj 24 iz Kama sutre. Osatavite se znakova i simbola za koje niste sto posto sigurni što znače a, uostalom, kineski znakovi bolje stoje na ženama.

Alternativa: Hrvatski simboli. Naša povijest je dovoljno bogata da se može naći dosta znakova sa zanimljivim značenjima, a da ne govorimo o glagoljici.

 

zenskaimena

IME DJEVOJKE ILI ŽENE

Glavno pravilo tetoviranja – nikada, ali baš nikada ne tetovirajte žensko ime. Nemamo ništa protiv pokazivanja ljubavi prema boljoj polovici ali ljubav se može pokazati na različit načine, od kupovanja cvijeća do pisanja pjesama. U životu ništa nije vječno pa tako sigurno ne želite da se vaša supruga Ana budi uz pogled na vaš biceps s kojeg vrišti srce sa natpisom „volim te Tihana“.

Alternativa: Ime kćeri ili sina. Ljubav prema djeci je vječn a na kraju krajeva, djeca su proizvod ljubavi.

 

pogresnetetovaze

TETOVAŽE NA LICU

Ukoliko ne pripadate Maorima tada vam je Mike Tyson sigurno uzor. Ili čovjek leopard – za neupućene, tip koji ima istetovirano cijelo tijelo. Ako se ne planirate pridružiti cirkusu kao glavna atrakcija ostavite se gluposti.

Alternativa: Bilo gdje drugo. Toliko je mjesta na tijelu koja se mogu ukrasiti tetovažom da ih nema smisla spominjati.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kako obrijati glavu?

Neki to rade zato što to trebaju, a neki jer žele. Bez obzira htjeli obrijati glavu jer ste počeli ćelaviti pa smatrate da je obrijana ...