7 navika muškarca sa stilom

0

Svi se mogu dobro odjenuti, ali muškarci sa stilom će ipak iskočiti iz mase, i to zbog ovih sedam navika

 

1. ZNAJU DA IH MARKIRANA ODJEĆA NE ČINI ATRAKTIVNIJIM

Pravi muškarci ne pate od imena marke, iako se neće libiti obući niti najveća imena. Ali ono što im je najvažnije jest stil, dobar izgled i udobnost. To što netko nosi jeans hlače od 2.000 kn ih ne zanima, jer su svjesni da ih markica s poznatim imenom neće napraviti ultimativnim frajerom.

 

2. SVIJESNI SU PREDNOSTI I NEDOSTATKA SVOG IZGLEDA

Koušlja ili hlače mogu izgledati savršeno, biti od poznatog proizvođača, ali ako kroj ne odgovara građi onog koji ga nosi, sve pada u vodu i ne da neće izgledati kao netko sa stilom, nego će postići kontraefekt. Muškarci sa stilom znaju sve svoje prednosti i nedostatke, i znaju kako ih istaknuti, odnosno sakriti.

 

3. ZNAJU VRIJEDNOST BEZVREMENSKIH ARTIKALA

Trendovi su dobri, i dobro ih je pratiti, ali postoje i komadi odjeće ili modni dodaci koji su bezvremenski i koji će uvijek izgledati sa stilom. A pravi muškarci sa stilom će ih znati prepoznati i cijenitni njihovu vrijednost.

 

4. ODJEĆU PRIPREMAJU DAN PRIJE DOGAĐAJA

Idete na vječanje, važnu poslovnu večeru ili na izlazak? Većina nas će doslovno u zadnji tren izabrati što će nositi, ali ne i pravi muškarci sa stilom. Oni će to odraditi dan prije kako im se ne bi dogodila neugodna iznenađenja u posljednji trenutak. Muškarci sa stilom su uvijek dobro pripremljeni.

 

5. POSJEĆUJU FRIZERA SVAKIH ŠEST TJEDANA

Ukoliko želite biti muškarac sa stilom izuzetno je važno obratiti pozornost i na frizuru. Kao što vam je vjerojatno dobro poznato, frizera obično posjećujemo već kada je kosa dobro prerasla što je velika pogreška. Ukoliko želite kosu i frizuru držati pod kontrolom, posjetite fizera svakih šest tjedana.

 

6. OBRAĆAJU POZORNOST NA MODNE DODATKE KOJI VEĆINI MUŠKARACA NISU VAŽNI

Koliko pažnje posvećujete kupnji bokserica ili čarapa? Mislimo da znamo odgovor. Ali, muškarcima sa stilom je i to važno jer znaju da čarape mogu u potpunosti zaokružiti pravi izgled, dok udobnost donjeg rublja povećava samopouzdanje.

 

7. UŽIVAJU U ODJEVANJU

Ne morate biti metro muškarac ili možda muškarac s manjkom testosterona da biste uživali u odjevanju i dobrom izgledu. Ukoliko previše ne marite do toga kako izgledate i što ste odjenuli, nikada nećete moći biti muškarac sa stilom. Kao i u svemu, tako je i kod odjevanja – ukoliko nešto stvaro volite uspjet ćete!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Povijest hrvatsko – srpskih dvoboja

Večerašnja utakmica je samo nastavak niza međusobnih ogleda ljutih rivala u četiri najvažnija timska sporta     „Svi se Hrvati i danas s gorčinom sjećaju ...