7 grešaka koje radite u krevetu

0

Kada je riječ o tome što žene žele u krevetu, muškarci imaju običaj raditi neke od ovih grešaka koje se lako mogu izbjeći, piše TOI

 

TIHA IGRA

Bez obzira na okolnosti, većina ljudi sablasno je tiha tijekom seksualnog odnosa. Ako vam se to čini u redu, možda ženama to i nije tako ugodno. Ona želi znati da vas je uspjela zadovoljiti i čuti i da vi uživate tijekom odnosa. Nema potrebe za pretjerivanjem, ali poneki uzdah ili vrisak nisu tako loši.

 

KRATKA PREDIGRA

Žene vole uživati u dugim poljupcima, maženju i laganom skidanju odjeće. Iako su muškarci pretežno nestrpljivi i žele što prije ‘prijeći na stvar’, to im neće donijeti dodatne bodove kod žene. Predigra može biti vrlo poželjna za oba partnera.

 

FOKUSIRANJE NA ORGAZAM

Jedna od najčešćih grešaka je ta što se muškarci baziraju na eksplozivni orgazam, ali nije samo orgazam bitan u cijelom seksualnom odnosu. Ima tu puno više ‘detalja’.

 

ORALNI SEKS

Oralno zadovoljiti ženu nije baš uvijek tako jednostavno. Treba znati što žena voli, a ne bazirati se samo na najosjetljiviju točku.

 

TOPLO-HLADNO

Neki muškarci su uvjereni da će prekid penetracije u vrijeme kada je žena pred samim vrhuncem napraviti ‘vatromet’. No, to nije istina. Žene su osjetljive duše i to može prouzročiti kontraefekt

 

KLITORIS

To je posebno osjetljivo područje u žene i muškarci bi trebali imati osjećaj ‘dokle mogu ići’. Jači pritisak ili nešto drugo može za ženu biti jako neugodno.

 

PAŽNJA NA CIJELI TIJELO

Cijelo ženino tijelo može biti velika erogena zona. Zato je pogreška kada se muškarci baziraju samo na poneki dio, a ostatak tijela zanemare.

 

Tekst preuzet s vecernji.hr

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments

Najtraženiji svjetski kriminalci

Mafijaši, teroristi, narko bossovi… predstavljamo vam najtraženije svjetske kriminalce   JOAQUÍN ARCHIVALDO GUZMÁN LOERA El Chapa, odnosno „Kratkog“ (zbog njegove visine od samo 168 cm) ...